web analytics

1

EEN CALORIERIJKE DAG MET AL M’N SCHOONOUDERS

middengelukt1

IMG_6761
J. en ik zijn vroeg opgestaan, want we hebben een druk en gezellig weekend voor de boeg. We ontbijten met diverse euroknallers van de McDonalds. Wij worden hier zeer blij van.

IMG_6763
Vooral omdat de kipnuggets om 8:00 echt superknapperig en vers zijn. Het allerlekkerste seperatorvlees dat er bestaat. We halen dochter S. op en ook die geniet van haar ideale ontbijtje.

IMG_6764
Ik kom op m’n telefoon nog deze foto tegen; de dromenvanger waar ik deze week mee bezig ben geweest. Hij is nog niet af, maar ziet er nu al spectaculair uit. In oker en turquoise met een heel lief en kek enveloppentasje (die moet ik nog vastmaken in het midden).

IMG_6765
We maken een tussenstop in Apeldoorn bij m’n schoonmoeder en schoonvader! Daar krijgen we een lekker gebakje, want m’n schoonvader is tussendoor jarig geweest. Hmmm…

IMG_6768
Hier staan we in de V&D te wachten op dochter S., die allerlei dingen moet passen.

IMG_6770
Daarna thuis een zalige lunch met broodjes en soep!

IMG_6773
En in de auto weer door naar Groningen! Ik kreeg nog een setje oorbellen mee om aan de dromenvangers te hangen. Gekregen van 1 van de zussen van m’n schoonmoeder. Lief hè?

IMG_6777
En hier missen een heleboel foto’s, want we zijn alweer beland bij m’n schoonvaders in Groningen en die nemen ons ’s avonds mee uit eten. Dit is een vitello tonato, zonder de tonate, want ik kon geen tonijn ontdekken. Was meer een sausje uit een flesje.

IMG_6782
Ik had een ossobucco met kneiterharde aardappelen, maar de ossobuco was best lekker.

IMG_6783
En het toetje was ook lekker… met gekarameliseerde nootjes.

IMG_6786
Maar… als ik heel eerlijk ben, dan zit ik liever in m’n pyjama bij m’n schoonvaders op de bank voor de open haard met wat kaasjes en worstjes. Lekker thuis. Gelukkig denkt iedereen daar zo over.

IMG_6787
Slim boy op z’n fat boy.

IMG_6790
Lekker rozig voor de open haard.

IMG_6800
Doortje ook voor de open haard.

IMG_6801
Lekker loungen en de finale van Dance Dance Dance kijken. Ik hou er heel veel van.

Vorig jaar zag ik mijn schoonouders ook!

Vorig jaar zag ik mijn schoonouders ook!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Debby schreef:

    Ik vind het zo mooi om te zien dat (klein)dochter lekker opgekruld tegen opa aan ligt. In mijn familie was die lichamelijkheid vanaf mijn 6e uit den boze. Groot gemis, want het maakt me nu als volwassene wat ongemakkelijk met fysieke genegenheid. :(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *