web analytics

4

LOOMERDELOOM, UNOX-SOEP & KERSENIJS

beginpaginatotaal

IMG_2069
OOOOOHHHH!!!!! Moet vandaag? Ja, ook vandaag moet. Al komt vandaag, deze ochtend dan, erg ongelegen. Maar ja, koffie erin en gaan!

IMG_2071
Vandaag kwam ook erg ongelegen voor dit hert. De echtgenoot heeft een licht ochtendhumeur, loopt (stormt) de trap af en stoot dan tegen dit hert aan. “Ja, ik kan hier ook nergens gewoon de trap aflopen, overal hangt en ligt wat”, briest hij. “Eh, dat hert hangt er al 1,5 jaar hoor”, zeg ik. De echtgenoot wil het hert al weggooien, maar ik red ‘m uit de prullenbak. Nou doehoeiiiiii, schatje, ik hou van je!! Rustig blijven hè?!! Ik neem nog maar een koffie en plak de horens daarna weer op het hert. That’s how we rolllll hier in Huize Hulk!

IMG_2072
Ik gooi ballen in de tomatensoep.

IMG_2074
En ballen in de groentesoep.

IMG_2076
Vandaag heb ik een broekrok aan en ik vind ‘m megagaaf.

IMG_2081
Wat doet een mens met 12 liter soep? Ik breng de helft naar m’n ouders!

output_YdXWkX
Nina is al een maand niet bij m’n ouders thuis geweest (dat krijg je van dat trouwen), maar hier laat ze zien dat ze nog steeds weet waar Piet de koekjes bewaard en nog steeds een poot kan geven.

IMG_2091
Ik heb de hele dag niet kunnen werken, want er ging iets niet goed met onze internetverbinding. HUIL! Heel hard HUIL!

IMG_2093
Dan maar wassen en strijken. Ook HUIL! Later als ik groot ben wil ik een keukenkastje met keurige stapeltjes.

IMG_2094
Oh, kijk! Hier deed ik het allemaal voor! Ik heb een nabestaandenpensioen! HOERA!

IMG_2095
Om dat te vieren strijk ik al zijn T-shirts! Maar dan ook echt keurig in stapeltjes! M’n moeder kan trots zijn!

IMG_2098
Hier mist een stuk van het verhaal, want ik haal oppasmeisje M. uit school en ze neemt weer een vriendinnetje mee. Oppasmeisje M. zit in een goede flow en dat is fijn voor haar, voor mij, voor mens en dier! We halen even wat nieuwe loombandjes in de stad en nemen op de terugweg diverse hapjes bij de loempiakraam mee! Hmmmm! Terwijl we staan te wachten bij de loempiakraam worden we betrapt door de moeder van oppasmeisje M., maar gelukkig weet zij ook dat ik normaal gesproken héééél verantwoorde hapjes serveer thuis.

IMG_2101
De meiden en ik gaan loomen. Althans, zij loomen en ik zit ernaast en kijk ernaar.

IMG_2104
Deze is mislukt.

IMG_2113
Bruce krijgt ook een loom-halsbandje.

IMG_2120
Oooh, Bruce staat ook alles!

IMG_2122
Een zakje met oranje loombandjes, want m’n moeder heeft een bestelling geplaatst bij oppasmeisje M.

IMG_2123
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan; 10 hangertjes voor 1 euro om aan je armband te hangen (ik doe een extra gebedje voor de zielige kindjes in China die deze bedeltjes in elkaar hebben moeten draaien).

IMG_2125
We eten dus soep vanavond, maar het vriendinnetje vindt de soep niet zo lekker. “Heb je ‘m zelfgemaakt, want ja, we eten thuis altijd Unox en daar zit meer smaak aan”, zegt ze. HUIL!!!!!! Ooooh!!!! HUIL!!! Ja, kinderen zijn eerlijk, I know, maar deze soep heeft uren staan pruttelen en m’n liefde, oooh, al m’n liefde zit erin!!!!

IMG_2124
Het is dat ik zo’n mooi armbandje van haar heb gekregen, anders was dit nooit meer goed gekomen!

IMG_2130
Ja, ook Bruce moet deze klap verwerken! HAHAHA!

IMG_2147
Ik ga yoghurt-kersenijs maken van ellende. Recept volgt, want hij is heerlijk geworden, maar ja, ijs van Hertog is natuurlijk lekkerder. NOT!!! NOT! NOT!

IMG_2151
Hé, wat doet die vreemde kerel in mijn kantoor??? Het is de buurman. Die belt met de KPN, want er zit iets niet goed met de WiFi en het internet en UPC en dit zijn dingen die ik niet wil snappen, maar alles doet het weer. Ik heb een dag geen internet gehad vandaag!!! En die dag gewoon overleefd! HOERA!

IMG_2159
Het vriendinnetje van M. gaat op de fiets naar huis en M. gaat naar bed! De echtgenoot en ik kijken Transcendence, maar ik val halverwege in slaap.

IMG_2161
Niet gek, want de film heeft maar een 6,4 op IMDB.

IMG_2162
Ik ben overigens nog wel in staat om zelf chips te maken in de magnetron. Zeer goed gelukt overigens. Ook hier volgt het recept van. Ooit.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ellen schreef:

  haha ze is wel heerlijk eerlijk. Daarom vraag ik altijd wat ze willen en eten en hoe hun mama het maakt. Als ik mee eet kinderen heb, sommige lusten alles en sommige zijn precies Fedor.

  En van de Unox is alleen de tomaten creme soep lekker,.eetlepel sour creme erin.wat fijngehakt groen mmm

 2. Moeder van Luna schreef:

  Ik ben trots op je hoor !!! en de soep van jouw is de BESTE !!! Unox nou nee :-((

 3. Eindredacteur schreef:

  Wel “bewaart” hoor

 4. Marjan schreef:

  Soep van unox heeft meer smaak?? Het is maar goed dat die smaakpapillen van kinderen zich nog ten volle moeten ontwikkelen…… later he… over 20 jaar of zo… dan komt ze bij je aanbellen en haar excuses maken voor die opmerking… echt heus waar……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *