web analytics

5

DROOG HAAR, SINGSTAR & EEN SPHYNX

beginpaginatotaal

IMG_1944
Foei! Nina! Wat heb jij gedaan??? Meestal als ik naar beneden loop om te checken of Nina er nog lekker bij ligt, dan ligt ze op de bank. Als ze uit zichzelf in haar bench gaat liggen, dan heeft ze iets stouts gedaan.

IMG_1945
Yep. Boekje kapot gevreten.

IMG_1951
Oooh, ik vind je toch nog wel lief hoor (ik ben hier opvoedkundig heel slecht bezig, maar ik hou heel veel van die hond).

IMG_1962
Hierover later meer. Door een foutje ergens in een systeem heb ik 6 flessen Chardonnay, die normaal gesproken 10 euro per stuk waren, nu voor 1 euro per stuk, inclusief verzendkosten gekocht. Ik schaam mij (bijna) heel diep dat ik ze ook daadwerkelijk heb besteld. Als ik de flessen ook daadwerkelijk binnen krijg dan zal ik een hele dikke vette dankjewel-posting schrijven, met linkjes en kusjes en knuffels voor de wijnwinkel.

IMG_1965
Ik ben overigens opgestaan om 6:00, maar met enorme keelpijn en met 1 dicht neusgat. Ik hou heel veel van alle kinderen die hier over de vloer komen, maar ik vrees dat 1 van die kinderen mij heeft aangestoken.

IMG_1968
Waarom woont mijn schoonvader in Groningen? M’n haar is ontzettend droog en ik weet niet wat te doen en ik wil niet naar een Tielse kapper.

IMG_1973
Genoeg geklaagd! Op de fiets! Oppasmeisje M. ophalen!

IMG_1976
Ik wil hierbij meteen mijn excuses aanbieden aan alle moeders van kinderen die hier de afgelopen weken hebben vertoefd. Ik heb ze kapot-verwend met slechte ontbijtjes en lunches, maar mijn diepvries moet leeg!!! Het overzicht in m’n diepvries is volledig weg en die komt pas weer terug als alle mini-bapao’s op zijn.

IMG_1979
Oppasmeisje M. heeft een vriendinnetje meegenomen en ze doen samen Singstar op de Playstation.

IMG_1980
Ik doe zelf overigens ook 2 potjes mee, want ik vind Singstar heel leuk, al zing ik vreselijk vals.

IMG_1982
Ik kan wel heel goed 6 liter tomatensoep en 6 liter groentesoep maken (want, de diepvries moet leeg en er lag 3 kilo schenkel bovenop).

IMG_1986
Oooh, Nina, wat zingen ze vreselijk vals hè?

IMG_1989
De Zakengids komt binnen en dit staat op de voorpagina. Hartstikke leuk hoor Flipje, maar ik heb je 3 jaar geleden ook versierd!

IMG_2175
Tijdens Valentijnsdag, met hartjes! Heb alleen nooit gezegd dat ik dat was.

flipje
Kijk! Ik had ’s ochtends vroeg om 5:00 al allemaal hartjes om je gehangen! In roze en rood en wit met kantjes en bandjes! Heel funky!

IMG_1992
Jajajaja, tijd voor een kaasflipje voor Nina. En de pubermeisjes.

output_C0rEvl
Het vriendinnetje van M. blijft mee-eten, maar moet eerst nog even naar haar tennistraining. Oppasmeisje M. mag voor een keertje meetrainen. Leuk!!!

IMG_1995
Ik heb al 12 liter zelfgemaakte soep achter de rug, dus we eten lekker makkelijk!

IMG_1997
Echt, dat loomen, dat is een uitvinding! Je hebt geen kind aan de kinderen! Ik vertrouw het hele zaakje bijna niet! Zo braaf als ze zijn! De tv hoeft niet aan, geen irritante geluiden van stomme series, ze zijn lief en creatief bezig en je krijgt ook nog af en toe een armbandje als cadeau.

IMG_2028
Omdat je zo lekker hebt gekookt.

IMG_2034
Ik trakteer de meiden op een ijsje bij Daisy’s.

IMG_2035
Die natuurlijk binnen no time op zijn. Ik had bastogne-ijs en Bueno-ijs. Hmmm…

IMG_2037
Ik breng het vriendinnetje van M. keurig thuis en dat doe ik eigenlijk alleen om de poezen te mogen aaien (oh, okay, vooruit, ik ben ook een heel verantwoordelijke oppasmoeder, maar ik wou echt héél graag die katten aaien). Bij het vriendinnetje van M. hebben ze thuis namelijk 3 sphynxen en een chihuahua. De chihuahua is ook leuk, maar ooooh, die sphynxen!! Ik mis Oprah niet (we hadden ooit een sphynx in huis), want die pieste en poepte de bank onder en terroriseerde onze katerboys, maar ik word toch wel weer een klein beetje verliefd als ik deze 3 sphynx-poesjes aai.

IMG_2039
Kijk nou hoe knap!!!! <3

IMG_2061
Okay, Nien, jij bent de knapste! Ik ben weer thuis, gooi oppasmeisje M. (zachtjes) naar bed, hang zelf nog wat op de bank, maar we gaan vroeg naar bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Angelique schreef:

  Die keel/ neuspijn schijnt te heersen, ik heb het ook. Opgezet neusslijmvlies en pijn bij het slikken. Ik hoop voor je dat het al over is, want ik heb na 3 dagen nog steeds last.
  Verder voor je haar, breek de dag tik een eitje. Masseer een rauw ei door je haar en laat het net zo lang zitten als een haarmasker. Net zo goed als een haarmasker, niet zo duur als een haasmasker.

 2. Mariska schreef:

  hahahaha, ik dacht even dat je mijn jongste dochter in huis had, dat heeeele lange giraffemeisje lijkt zo precies op haar :).
  En wat doe je met die 1000 liter soep? Ook weer in de diepvries ;-)?

 3. Else schreef:

  Niet zeuren, gewoon even je schoonvader in Groningen bellen of mailen of appen of rooksignalen afgeven.
  Ik ben benieuwd naar zijn tip.

 4. Marjan schreef:

  Misschien helpt het wel om die 1000 liter soep erin te smeren?….. ik word een beetje baldadig van zoveel liter soep en van lange dagen… dat ook….

 5. mijke schreef:

  Het werkt met die wijn hoor. Roland heeft 2 dozen besteld. Op verschillende adressen laten afleveren. Wij hebben ze binnen. Het is geen foutje, het is een reclamestunt schijnt. Wat heb je flipje toen geweldig versierd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *