web analytics

2

PLOG ZATERDAG 16 JUNI 2018


Neeeeeee, Nien, dit broodje is gewoon voor mij. En je hebt je pilletje al gehad.


Even een rondje.


Het wordt tijd dat ik m’n make-up maar weer eens ga aanbrengen, genoeg gejankt om de Bruce.


Even koffie bij m’n ouders. M’n moeder heeft allerlei papieren van vroeger gevonden. Hier de urgentieverklaring van de huisarts om m’n ouders van een flat naar een eengezinswoning te laten verhuizen, wegens de ‘psychische toestand’ van mij. Hahahaha. Oh. Is niet om te lachen. Ik werd toen al nogal hysterisch van harde geluiden. Grappig is wel dat de datum van dit briefje 8 juni is. De sterfdag van Bruce. Ja, ik zie nu ineens overal verbanden hoor! Zal wel met m’n psychische toestand te maken hebben.


Ik heb dus over 3 weken (aaaaargh, hoe snel al weer ineens) m’n eerste markt waar ik dromenvangers ga verkopen. Ik ben op zoek naar dingen waar ik de dromenvangers aan of op kan hangen. Deze trappetjes zijn niet m’n eerste keuze, maar zouden eventueel wel kunnen als ik niks anders vind.


Even langs de kringloop. Daar staat een groot apparaat met dansende beren. Leuk! Ik vind hier trouwens ook een handig rekje voor de dromenvangers op de markt, maar ja, geen foto gemaakt.


Terwijl M. z’n baard laat trimmen bij de kapper neem ik een risolle bij de Vietnamese loempia-kraam op het plein. OMG. Zo lekker.


TADA. Make-up weer op, lipgloss erbij en gaan!


Naar… de overburen! Waar we zijn uitgenodigd voor een BBQ en sangria! Hmmmmmmm!!!!


En Nina mocht ook mee, want de overburen zijn gek op Nina. Dit is de berekende blik van Nina. Ze weet precies bij wie ze even moet gaan staan of zitten of liggen voor wat kriebels, kroels of stukjes stokbrood. Lekkere hond.


En ’s avonds mocht ze ook nog eens op bed. Ze sliep eerder dan wij, want zo’n BBQ is toch best spannend.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Anna schreef:

    Ooooh die zielige blik van Nina op de eerste foto en dan die tevreden (manipulatieve?) blik op de enalaatste! Alsof haar plan gelukt is, haha.

  2. Ingrid schreef:

    Nina…..DE hoofdrol speelster in je foto film:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *