web analytics

2

CADEAUTJES, KAARTEN & ERWTENSOEP

beginpaginatotaal

IMG_9186
Frankie! Wat doe je nu!! Je bent geen hond! Drinken uit de WC! Goedemorgen…

IMG_9189
Het eerste wat ik de zondag kan doen is het opruimen van de keuken en de woonkamer… Gisteren de hele dag gekookt, maar niks opgeruimd (als je kookt hoef je niet af te wassen, toch?). Ach, ik ben toch vroeg wakker…

IMG_9195
En ik voel me beter dan gisterochtend.

IMG_9198
Nina krijgt een restje spaghetti van gisteren en smeert het uit over de vloer, dus toen kon ik meteen de vloer ook schoonmaken.

IMG_9203
Want opruimen zit niet in Nina’s systeem. Die blijft de hele dag op de bank liggen.

output_X6byuK
Al komt ze er wel even vanaf als Piet arriveert. Want Piet betekent koekjes!!!!!

IMG_9213
Ik krijg zomaar allemaal cadeautjes van m’n moeder (ja, ook van m’n vader natuurlijk, maar m’n moeder heeft ze uitgezocht). Voor m’n verjaardag alvast! Dit boek stond heel toevallig ook op m’n lijstje van boeken die ik graag wilde. Had erover gelezen in de FLOW.

IMG_9214
Dit boek is supergaaf en ik kan niet wachten om cakejes te gaan maken in bekers!

IMG_9216
En dit is helemaal een GENIAAL boek!!! M’n moestuin kan nu niet meer mislukken en je kan het hele jaar door dingen zaaien en oogsten!!! WOEHOE!!!!

IMG_9217
M’n moeder had ook een krantenartikel uitgeknipt over de #helweek die ik binnenkort ga doen.

IMG_9218
Het liefst wil ik meteen m’n nieuwe boeken gaan lezen, maar er moet gekaart worden.

IMG_9219
En daarna; erwtensoep!!! Met roggebrood met katenspek natuurlijk… HMMM…

IMG_9225
Lekkkkkkerrrr!! Dit is overigens een zoekplaatje.

IMG_9229
J. brengt de meiden weer richting Apeldoorn en ’s avonds hangen we op de bank. Ik met m’n nieuwe boeken en de echtgenoot met een tv-programma waar ik niet op let. Ik bestel een maand lang Het Parool voor maar 4 euro. Hoe dan??? Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Superleuk weekend gehad, dat weer veel te snel voorbij was.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Angelique schreef:

    Ik zie d’r!

  2. Karen schreef:

    Jaaaa, ik zie Nina op het zoekplaatje! Ga ik door voor de ijskast? ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *