web analytics

2

ERWTENSOEP, CAKE & ZONNEBRILLEN

beginpaginatotaal

IMG_9133
Het is zaterdag en ik ben GEBROKEN wakker geworden. Totaal gebroken! Een hele avond slenteren in een pretpark voel je dus wel in je lichaam als je de 40 nadert. HAHA! Tijd om te gaan sporten binnenkort. Ooit. Maar eerst; erwtensoep maken! Het gaat vandaag 23 graden worden, maar ik heb beloofd om morgen erwtensoep te gaan eten met m’n ouders en ja, erwtensoep moet lang, heel lang, opstaan.

IMG_9134
Ik vond ook nog deze doos, dus ik maak ook een ‘Verwen Cheesecake’ uit een pakje.

IMG_9136
Die er dus helemaal niet uitziet als op het pakje.

IMG_9141
De pubermeiden (en -hond) doen een rustig bankhang-dagje (al gaan ze tussendoor wel even de stad in en bij opa en oma langs).

IMG_9142
Ik kreeg gisteren een mailtje van een mannetje van Cheapass Zonnebrillen: ‘Wat ben jij een spannende blogger, maar heel interessant voor ons mannelijk publiek. Wij van Cheapass Zonnebrillen hebben de collectie uit 2015 binnen en wellicht is het leuk voor je om hier aandacht aan te besteden op je blog of er een winactie mee te doen. Je bent ook wéér een stapje verder met het volwassen worden, want je hebt nog een zakelijke deal gesloten!!!’ Hahahaha! Vond ik een grappig mailtje (en het mannetje heeft mijn twitter en websites goed bestudeerd) en een gratis zonnebril; altijd leuk! Gratis is altijd leuk! Liever had ik een zakelijke deal met bijvoorbeeld een wijn-mannetje gesloten, of een prosecco-mannetje, of nog leuker; een champagne-mannetje, maar ach, je kan niet alles hebben. Een jurken-vrouwtje, een make-up-vrouwtje, een accessoires-vrouwtje zou trouwens ook leuk zijn. Want; ja, ik ben te koop. Enigszins dan.

IMG_9144
Ik regelde meteen gratis zonnebrillen voor dochter S. en haar vriendinnetje N.

IMG_9149
Voor mezelf koos ik de Kitty Ocean.

IMG_9157
Dochter S. kreeg deze.

IMG_9159
Oooh, kijk ze eens poseren! Ze zijn er erg blij mee!!

IMG_9162
En Gerard kreeg deze eventjes op. Ik zal nog even reclame maken voor de zonnebrillen, want ze zijn dus écht cheap ass (als in; goedkoop). Alle zonnebrillen zijn € 7,95 per stuk, 2 voor € 15,- en 3 voor € 20,-. Ze zijn ook heel hip en happening, maar daar heb ik weinig verstand van verder. Volgens de pubermeiden zijn ronde zonnebrilletjes het helemaal momenteel.

IMG_9168
Ik heb meer verstand van erwtensoep.

IMG_9173
En van een grote pan bolognese-saus. Niet uit een pakje, maar alles vers.

IMG_9174
Gaarkeuken Luna. Goed bezig! Daar links op het hakblok liggen plakjes aardappel.

IMG_9175
Ik heb dochter S. geleerd hoe ze chips in de magnetron moet maken, dus zij loopt af en aan van de magnetron naar de bank. Hmmmmm…

IMG_9179
Deze is ook HEEL LEKKER geworden.

erwtensoep
Het recept voor erwtensoep (een gerecht dat elke Hollandsche vrouw zou moeten kunnen maken) staat: HIER.

IMG_9180
Nina ligt de hele avond over de pubermeiden heen gedrapeerd (en mag ook bij ze in bed slapen). Topdag voor Nina.

IMG_9182
We nemen nog een stukje van die ‘Verwen Cheesecake’ voor het slapengaan en we hebben ‘m gewoon in vieren gedeeld en dat hadden de echtgenoot en ik beter niet kunnen doen, want; maagzuur. Maar hij was dus wel HEEL LEKKER, ook al kwam-ie uit een pakje.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. ria schreef:

    Lekker soep !!!!

  2. Patchwork schreef:

    Ik haat spiegelende glazen! Die zijn als een dichte deur met een spionnetje. Dit eenzijdige oogcontact boycot ik, zelfs als ´t mijn vrienden zijn. Blijf dan maar lekker op jezelf, met je schermpje ofzo.
    Deze brillen zijn op de Cuijp trouwens nog goedkoper, zeker nu! ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *