web analytics

2

DRUILEN OP DONDERDAG

middengelukt1

IMG_4501
Zo, dat was me het nachtje wel. NOT. Slecht geslapen, slecht wakker geworden. Nina heeft nergens last van, maar doet solidair.

IMG_4499
Ik ga toch maar even aan het werk als de oppaspuber richting school is. Even wat schrijven. En… stiekem even wat plogs checken. Ik kwam deze foto van Mr. T. tegen bij Wendy van www.mijnplog.blogspot.nl en dat wordt m’n nieuwe pc-wallpaper. Lekker chill. Zelf ben ik iets minder chill, maar goed. Ik bel met de moeder van de oppaspuber, ik mail haar leraar en maak nog een dromenvanger (nou ja, maken, maken, ik ga ermee verder).

IMG_4510
Klaar! Meer dan 8 uur werk zit erin… WOW! In groen met bruin en allerlei dingen uit het bos eraan in hout en goud! Heel blij met het resultaat! Binnenkort in de shop.

IMG_4513
Dan komt de oppaspuber uit school en die is ook weer chill en relaxt en moe, want niet echt lekker geslapen vannacht. Ze heeft gelukkig nog geen huiswerk deze week, dus we liggen met z’n drieën op de bank naar een spannende film te kijken. Het is buiten toch kloteweer.

bd278cb192929e2f429902cafd71ca90
Ik vond ‘m onderhoudend.

IMG_4521
Nina doet Bugs Bunny na.

IMG_4523
En… omdat het van dat kloterige herfstweer is, eten we boerenkool. M’n ouders eten ook mee trouwens. Eigenlijk zouden de oppaspuber en ik een volledige tapasmaaltijd gaan maken, maar gezien de omstandigheden leek het me beter voor iedereen dat we iets makkelijks aten. Volgende week doen we die tapasmaaltijd wel.

IMG_4525
Maar boerenkool met worst is trouwens net zo lekker. Wat zeg ik; ZALIG! Ik kan niet wachten tot er weer spruitjes zijn!

IMG_4526
’s Avonds knip ik nog wat veren op de bank en we gaan niet al te laat naar bed. Even bijslapen.

Vorig jaar maakte ik een pluchen aap...

Vorig jaar maakte ik een pluchen aap…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. esther schreef:

    Ik MOET het even zeggen: ik vind jou zo’n perfecte pubermoeder! Het lijkt me daar bij jullie thuis een hele veilige, gezellige plek om op te groeien. You’re a natural.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *