web analytics

0

LIDL, OPGEWARMDE BOERENKOOL & KOLONISTEN

middengelukt1

IMG_4531
Daar in de verte staan m’n ouders aan de LIDL-kassa te wachten.

IMG_4533
Schiet eens op joh! Ik ben allang klaar!

IMG_4535
Hé, hier missen wel heel veel foto’s! Ja, dat klopt! Ik zat in een volledige dromenvanger-trip! Ik heb weer een hoop nieuwe af, die gaan dit weekend op de foto en online. We eten dus weer boerenkool en ja, die is opgebakken nog veel lekkerder dan gisteren.

IMG_4546
Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede manier om te laten zien hoe groot de dromenvangers eigenlijk zijn die ik maak. Want deze is bijvoorbeeld 1 meter 25 en dat is heel groot (en indrukwekkend), maar ja, dat komt dus niet zo goed over op een witte muur. Dus ik zoek iets als referentie en ik dacht aan Nina, want die kan heel mooi ‘zit’. Maar omdat Nina zelf zo groot is, valt het nog steeds niet op dat de dromenvanger zo groot is.

IMG_4551
Ja, Nien, je bent braaf. Koekje verdiend! Ik ga op zoek naar een andere manier (kreeg via FB en Instagram al de tip om ‘m op een deur te fotograferen).

IMG_4553
En dan door naar de overburen voor 2 potjes Kolonisten van Catan!

IMG_4554
Inclusief hapjes en drankjes! Hmmmm! Jammer dat ik niet heb gewonnen (de echtgenoot en de overbuurman wel). Volgende keer beter.

IMG_4557
Ook Vledder lag erbij met z’n Goddelijke lichaam. Om 0:30 zijn J. en ik te moe om nog een potje te spelen en gaan, inclusief een Rennie, naar bed. Een puberloos weekend tegemoet! Zalig!

Vorig jaar ging ik uit eten bij de Tokyo Lounge...

Vorig jaar ging ik uit eten bij de Tokyo Lounge…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *