web analytics

4

PLOG ZATERDAG 29 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_1127
Ik breng mijn zaterdagochtend door op de bank! OMDAT HET KAN! Heerlijk!!! Als bonus komt ook nog eens Frank bij me liggen! Gewoon lepeltje-lepeltje en spinnen! 100 punten!

img_1129
En deze dikzak ligt aan de andere kant in het lepeltje! Ook heerlijk!

img_1130
Tijd om te gaan Lushen! Bubbly! Bubbly!

img_1131
M’n ouders komen even 2 bakken bolognese-saus ophalen. En een bak Indiaas. Had ik vanmorgen ook nog gemaakt, want de héle ochtend op de bank liggen is ook weer zo zonde van de tijd!

img_1133
Ik knoop 2 XXXL buiten-dromenvangers. Drukdrukdrukdruk!

img_1138
En ik maak een stapel visitekaartjes en ansichtkaarten. Drukdrukdrukdruk op zaterdag.

img_1140
Tijd voor de zaterdagkrant. Met een wijntje. ZALIG! ZALIG! ZALIG! En ik had me voorgenomen om noooooooooit meer voor een man te koken, of in ieder geval de komende jaren niet, of de komende maanden, of dan in ieder geval heel veel weken niet! Maar ach, ik kook nu eenmaal graag. Voor mezelf. En voor anderen. En als daar dan zo af en toe een leuke man tussen zit, ach, ik ben godverdomme niet van steen!! Al heb ik dus wel een heel leuk muurtje om me heen gebouwd van gekleurde baksteentjes en het is nog maar de vraag of dat muurtje ooit enigszins afgebroken kan worden… Maar ik kookte ’s avonds heerlijk voor mezelf, voor de diepvries, voor m’n ouders en vooruit, ook voor een leuke man.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Josje schreef:

    Als het een toffe, lieve, eerlijke, sexy en geduldige man is wordt dat muurtje vast wel weer lager ooit :). Voor nu kunnen jullie hopelijk lekker genieten van ongecompliceerd leuke dingen doen samen!

  2. Ingrid schreef:

    Het is je zo van harte gegund.
    En dat kokkerellen zit nou eenmaal in je aardje.
    En volgens mij hoort dat ook bij jouw eigen geluk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *