web analytics

0

DEJLIG, HAM, MONCHOU & FRIGHT NIGHT

beginpaginatotaal

1
Het is woensdag en het is 6:00! Kijk mij eens shinen in de ochtend… deze dag heb ik trouwens ook beschreven voor Kaat van het online lifestyle magazine www.dejlig.nl (voor haar rubriek ‘de dag van…’). Ik ken Kaat nog van waaaaayyy back uit Amsterdam!

2
Ik geef dus eerst de katers te eten en maak brood voor m’n man die ik om 7:00 uitzwaai.

3
Deze dame krijgt ook te eten en wordt keurig uitgelaten.

4
Ik maak m’n plog van gisteren.

5
En ik begeef mij een paar uur in de wereld van de seksspeeltjes. Dit is de Luna & Selene (mijn review vind je HIER) en het is een heel raar ding. Het zijn 2 tril-dingen, maar ze zijn ook elkaars afstandsbediening. Te ingewikkeld. En het werkt niet. Maar ik schrijf m’n review en ik begin aan wat andere artikelen.

6
De echtgenoot is vroeg thuis. We bespreken of we wel of niet naar Fright Night zullen gaan. Hij heeft dochter S. vorig jaar beloofd dat we er naartoe zouden gaan, maar ja, jeetje, de kaartjes zijn erg duur en is het wel verstandig en we wilden toch sparen om zo snel mogelijk weer naar Jamaica of Ibiza te gaan, maar, ach, fuck it, we doen het gewoon. Het is iets wat zijn dochter waarschijnlijk nooit zal vergeten en het is voor ons ook wel goed om een keertje uit onze comfort zone te stappen. Ik pies nu al in m’n broek van angst. WHAAAAAAAHHHH!!!! De Fright Night schijnt trouwens al jaren te bestaan, maar ik kende het echt niet. Ik knip en plak het even van hun website: ‘Bloeddorstige zombies, sadistische dokters, hongerige freaks, ronddwalende geesten en Eddie de Clown zitten je achterna… Ze willen maar één ding: jouw leven! Badend in het zweet word je wakker. Gelukkig, het was een nachtmerrie. Of toch niet? Van 10 t/m 31 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag, tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland worden nachtmerries werkelijkheid. Het park wordt overgenomen door freaks met kettingzagen en roestige bijlen. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows.’ Meer info: HIER. We gaan dus a.s. vrijdag en uiteraard volgt hier een plog over! Extra onderbroeken mee!!!!

7
Ik haal oppasmeisje M. op. Het loopt even niet allemaal heel lekker op school, dus ze heeft een hoop te vertellen. Ik luister en ik geef m’n mening en een knuffel. Het is allemaal wat…

8
Gelukkig heeft ze wel zin om me te helpen in de keuken. We eten rode kool met appeltjes en die laat ik een paar uur stoven. Oppasmeisje maakt ham-monchou-rolletjes. Een oude klassieker naar een recept van m’n vader. Hmmmm…

9
Deze rode kool maakte ik (recept: HIER), maar dan zonder het venkelzaad, maar met een kaneelstokje. Dus eigenlijk iets heel anders, maar ook eigenlijk net zo lekker. Of lekkerder. Van een rode kool van 49 cent van de LIDL kunnen uiteindelijk 7 mensen eten, want vandaag eten we met z’n drieën, m’n ouders krijgen een grote bak en er gaat weer een zakje voor 2 personen de vriezer in.

IMG_8963
We eten het met… gehaktballen. Daar rechts onderin de pan ligt een mini-balletje. Daar heb ik er een stuk of 10 van gedraaid en die laat ik dan even rondom bruin worden (steeds maar eentje) in de Croma en daarna eet ik ze op terwijl de rest van de gehaktballen gaar wordt. De binnenkant van zo’n mini-balletje is dan nog rauw en dat is dus misschien wel het lekkerste ter wereld (vandaag).

IMG_9051
Ik stuur de tekst en de foto’s naar Kaat… mijn verslag van vandaag is dus ook HIER te lezen (maar wel net even anders). De echtgenoot en ik gingen om 21:00 naar bed, want… we waren MOE!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *