web analytics

1

PLOG WOENSDAG 11 OKTOBER 2017


En bedankt Frank. Lekker wakker worden zo. Het plekje bovenop de puzzel is blijkbaar het lekkerst om op te liggen. Zucht. Ik heb ergens nog zo’n oprolsysteem voor puzzels, maar geen zin om te zoeken. Ik doe de puzzel wel weer terug in de doos, want echt rustig werd ik er niet van.


M. gaat ’s ochtends zwemmen met m’n vader. Nina krijgt uiteraard een koekje van m’n vader, want die krijgt altijd een koekje als m’n vader langs komt.


Ik ga maar weer achter m’n pc. Met Bruce.


En Bruce rent meteen naar M. als hij thuis is van het zwemmen. Overloper.


’s Middags wordt deze dikke diva opgehaald voor een speciaal uitlaatrondje met m’n ouders. Even lekker uitwaaien (alle 3).


Dit doet pijn Bruce.


Echt hoor.


Ik verf nog wat kleedjes.


En dan word ik vanachter m’n computer vandaan getrokken om naar de bioscoop in Arnhem te gaan. Ik zou kunnen schrijven dat het allemaal hartstikke goed gaat, maar het gaat af en toe gewoon kut. Ik zit teveel in m’n hoofd en maak me zorgen om alles. Werk, geld, huis, toekomst, gezondheid en dat dan allemaal door elkaar. Een hoofd als een geklutst ei en dan lekker hard en vast opgebakken. Verkrampt. Boos. Maar vooral; veel te hard voor mezelf. Aan het einde van elke dag het gevoel hebben niet genoeg gedaan te hebben. Elke dag weer. En dan kan ik nog een hele TODO-lijst hebben afgewerkt. Het gevoel zegt iets anders.


Maar… ik heb een kutgevoel met schone handen! Valt ook wat voor te zeggen.


We gaan naar Blade Runner 2049! Bijna 3 uur lang. OMG!


En ik mocht alllllllle snoep die ik wilde.


Echt een hele goede en mooie film! Ben niet in slaap gevallen, dus dat zegt alles. Prachtig geluid, rustige film en… nou ja, als je de eerste Blade Runner hebt gezien, dan moet je deze gewoon gaan bekijken.


En daarna ook nog naar de Happy Italy.


Al hadden we eigenlijk genoeg aan de chips en het snoep uit de bioscoop. Maar… gelukkig krijg je dat wat je niet op kan altijd mee van Happy Italy, dus een heerlijk ontbijt voor morgenochtend.


Thuis laten we deze dame uit. Ze heeft haar winterlampjes weer op d’r jasje zitten. Helemaal Blade Runner 2017.


En… oooooooooh… zeg hier maar eens ‘nee’ tegen. Ze is stiekem naar boven gelopen en wil heel graag bij ons in bed. Ehhhhhhh?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Hoezo……weinig uit je handen?
    Dagplogs!!!
    Diva Nina:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *