web analytics

8

PLOG 12 OKTOBER T/M 15 OKTOBER 2017


Ik vind hier heel, heel veel van.


M. hoeft maar 10 seconden op de bank te zitten en hoppetaaaaaaa, hij krijgt 1 hond en 2 katten bovenop ‘m of heel dicht tegen ‘m aan.


Komt vast omdat hij rust uitstraalt. Tssssssk.


Vooral Frank Sinatra is een overloper…


Ik ben donderdag met de trein, de bus en de metro naar Jan de Bloemenman geweest. Op 4 mei 2009 stond er in Amsterdam een vreemde man aan mijn deur om zomaar een bosje bloemen te brengen. Ik schreef er een blog over: LUNA EN DE GEHEIMZINNIGE BLOEMEN. Dit bosje bloemen werd gebracht door Jan ‘de Bloemenman’, een lezer van deze site (daar kwam ik pas veel later achter). Sinds die tijd hebben we zo af en aan contact gehouden, iets wat met de komst van Facebook makkelijker werd. Anyway… Jan belde me maandag en het gaat erg kut met hem. Understatement, want het gaat zelfs zo kut dat Jan ervoor gekozen heeft om binnenkort ‘zachtjes heen te gaan’, ‘een einde aan zijn leven te laten maken‘, ‘euthanasie te plegen’, JESUS, hoe zeg je dat?? ‘Laten we elkaar dan eindelijk eens écht ontmoeten’, zei ik. Vond Jan een goed idee. Dus donderdag zag ik Jan voor het eerst écht en ook meteen voor het laatst. Heel bijzonder.


Ook een heel bijzondere overgang dit, van euthanasie naar een hond verkleed als unicorn. Ik bestelde dit unicorn-ding bij de AliExpress… speciaal voor Nina! Supersexy dit.


En hier een stukje ‘achter de schermen’, want je dacht toch niet dat Nina uit zichzelf zo bleef zitten? Moet een koekie aan te pas komen.


’s Avonds eten bloemkool-curry met kip.


En vrijdagochtend ga ik zo als altijd met m’n ouders naar de LIDL en de Jumbo. Alle boodschappen weer binnen. Fijn!


’s Avonds komen vrienden F. en D. eten! We gaan dus Pizzaretten en ik sta de hele ochtend in de keuken om bodempjes te bakken. Nu heb ik alleen de verkeerde Koopmans-mix meegenomen.


Zelf de saus voor over de pizza’s maken! Lekker de hele dag laten pruttelen.


Oh, Nien, wat ben je toch een lekkere circus-hond! Zo knap dit, met een knakworst!


Kaarsjes aan!


Tafel gedekt.


Pizzarette aan!!!


Cheers!!! M’n eerste wijntje na 3 maanden. Was ik aan toe.


Na het eten doen we dit spel! En vriendin F. en ik hebben wéér verloren! Hoe dan! Hoe dan??? We waren ZO goed! En snel!


Nog een keer cheers!


Het was leuk! We lagen pas om 2:30 in bed.


En dat ben ik niet meer gewend, dus zaterdag heb ik een soortement van kater (en ik ben gelukkig niet de enige).


M. en ik gaan even naar de stad en bij de Wibra hebben ze dit soort ‘grafsteentjes’. Ik vind hier wat van.


Raar toch??


#bloemenmeisje


Voor de oplettende plog-lezer; dit zijn geen 2, maar 3 bossen!


Eentje voor m’n moeder, eentje voor mezelf en… eentje voor m’n buurvrouw.


Oh! Nien!


We moeten nog even wat bij m’n ouders brengen en ze zitten net te eten. Nina lust ook wel een frietje. Mocht je denken; goh, wat zielig, zo’n klein tafeltje voor die mensen… m’n ouders hebben allemaal nieuwe meubels besteld en de eettafel moet nog komen.


In verband met onze katers liggen we ’s avonds op de bank, net als Nina.


Zondag. Ontbijten met een bloemkoolsoepje met cashewnoten.


En de rest van de ochtend en middag zijn M. en ik bezig in de tuin. Alles moet eraf. Snoeien, knippen, aaaargh.


Winterklaar maken. Jesus, wat een kutwerk.


Daarna heb ik dit maskertje en een uitgebreide Lush-sessie wel verdiend!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Dus er is nóg een Jan de bloemenman. Verwarrend. Sterkte andere Jan.

 2. Hans schreef:

  Dat waren dus weer drukke dagen voor je
  En dan moet je ook nog een aantal vervelende fans van jou antwoord geven
  hihihi
  Xxxxjes

 3. Esther schreef:

  Hahaha, zielig zo’n klein tafeltje ? Zie het helemaal voor me.

 4. Janine schreef:

  Je ziet er goed uit! Wijntje in de hand staat ook weer goed ?

 5. Sandra schreef:

  Met zo’n blik van M naar jou, weet je dat het goed zit. Fijne stralende foto’s!

 6. Ingrid schreef:

  Wat bijzonder mooi toch, om te lezen en te zien, hoe jij jezelf omarmt met mooie liefhebbende mensen en dieren om je heen. Wat een verschil. Werkelijk alle foto’s vertellen iets en zijn kleine mooie verhaaltjes op zich. Bloemen “meisje”.

 7. Ingrid schreef:

  Oh ja…..Jan de bloemenman. Zolang lees ik dus al met je mee. Eng. Toen zat ik nog in een andere baan de dagen uit te zitten en blogs te lezen. Jezus….een leven geleden. Die van jou ben ik blijven lezen. Gewoon in mijn vrije tijd hihihi.

 8. Kees Versluis schreef:

  Ben blij dat Davinia weer gelukkig is. We hebben een paar jaar gecorrespondeerd. En dat was soms best heftig. Leuk om jullie zo te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *