web analytics

4

EEN WOBBELIGE WOENSDAG

beginpaginatotaal

IMG_8684
Veel te weinig geslapen, maar dat is niet gek als je de hele nacht bezig bent met het schrijven van een pissige mail… De echtgenoot is om 7:00 naar z’n werk gegaan en ik draai me dan nog een keertje om… Nina is stiekem (nou ja, stiekem, van mij mag het) op bed komen liggen…

IMG_8688
Vanavond eten we; patties! Of patti’s? Of patty’s? Jamaicaans gevulde broodjes in ieder geval…

IMG_8690
Ik ben overigens opgestaan met uitslag op m’n armen en enkels en het jeukt! Aaaaargh! Enge ziektes! Komt nooit meer goed! Amputeren boven de elleboog! Ebola! Een parasiet! Whaaaaah! Is niks voor mij dit… ik maak een afspraak bij de dokter, want ik krab mezelf helemaal kapot…

IMG_8691
Ik ben de hele dag bezig met het negeren van de jeuk. Iets wat me slecht afgaat. Hier zit ik met oppasmeisje M. bij de apotheek. Ik ben dus al bij de dokter geweest en die wist ook niet wat het was (jaaaaaa, als een dokter het al niet weet, wie dan wel!!!). Ik krijg koelzalf mee. En pillen waar je suf van wordt. Lekker, dan kan ik eindelijk een nachtje slapen.

IMG_8693
Ik ging dus patties maken.

IMG_8694
Dit worden patties met rundvlees.

IMG_8696
Ik kan gelukkig nog steeds lachen, ondanks m’n dodelijke ziekte, want de patties zijn gelukt.

IMG_8702
Kijk eens aan. Ondertussen kijken J. en oppasmeisje M. naar de Amerikaanse Utopia.

IMG_8703
Oh, ik maakte er ook een coleslaw bij. Het is een bankhang-dag geworden, maar dat mag, want ik heb een enge, slopende ziekte onder de leden. ’s Avonds komen de ouders van oppasmeisje M. nog even langs om de medicijnen van M. te brengen, want die waren op. We kletsen even bij en daarna… naar bed! Om eindelijk 8 uur non-stop te slapen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Kimske schreef:

  Ooh jeuk is zooooo erg! Probeer eens (maar echt!) van Weleda creme voor baby’s… Calendulan baby bodycreme. Helpt bij mij als een tierelier en ik heb vaaaak uitslag e.d.En dat souffléding. Die had mijn moeder ook. En nu wil ik hem ook weer, want zo gaat dat he..

 2. shirley schreef:

  Waar o waar volgen jullie de Amerikaanse Utopia? Want ik volgde het op YouTube alleen in dat kanaal spontaan verdwenen :’-(

 3. patchwork schreef:

  Misschien klikomuizenbultjes?

 4. Zara schreef:

  Hier trekken de geheimzinnige bultjes en blaasje weg, komt goed dus!
  Gaaf dat je partities gemaakt hebt, waar Pinterest al niet goed voor is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *