web analytics

2

REGEN, EEN MUIS EN EEN ADRENALINE-KICK

beginpaginatotaal

IMG_8652
Begin de dag met een cracker met een salade die ik heb gemaakt van de restjes Jamaican jerk chicken van zondag… met een komkommer… Heel gezond, maar ik voel me eigenlijk niet zo heel happy. Het is koud. Het is herfst.

IMG_8653
Kachel aan dan maar en een poging doen om weer in een werkritme te komen.

IMG_8654
Lukt niet echt als het buiten regent en de regen op het dakraam in m’n kantoor klettert… ik kan me niet concentreren.

IMG_8655
Ik werd door Gerda (die ook een plog heeft) geattendeerd op het crowdscience-project ‘Wat vangt mijn kat‘ van Vroege Vogels. Je kunt dan foto’s van de muis (of ander dier) die je kat gevonden heeft opsturen, zodat biologen een goed beeld krijgen ze van de muizenverspreiding in Nederland (en het muisje niet voor niets gestorven is, maar voor de wetenschap!!). Ik stuur een foto van de muis door en krijg bijna meteen een mailtje terug van bioloog (en muizofiel) René Janssen; of ik nog een foto van de muis kan maken, want misschien is het wel de zeldzame waterspitsmuis!! Helemaal CSI haal ik de muis weer uit de kliko en maak professionele foto’s met euromunt om de grootte van het beestje te laten zien. Helaas is het een gewone spitsmuis, maar ik vind het een superkoel project (en hoop bijna dat de poezenboys nog meer muizen gaan vangen!).

IMG_8667
Hoogtepunt van de dag; ik maak een zuurkool-ovenschotel (eigenlijk maak ik er 2, meteen eentje voor m’n ouders). Zeer goed gelukt.

IMG_8669
We krijgen een sms-je van Nanna; of Nina zin heeft om mee te gaan wandelen.

IMG_8671
Nou? Moet dat?

IMG_8674
Hier zitten we alweer met z’n allen op de bank. Een hele duffe,druilerige dinsdag dit.

IMG_8675
Hier kijkt Nina net alsof ze geen chipje wil.

IMG_8677
Maar natuurlijk wil ze dat wel.

IMG_8679
Ik krijg aan het begin van de avond een mailtje (over vibrators en hun materialen en veiligheid) waarvan m’n adrenaline-levels meteen sky high gaan. Ik ben boos! Heel boos! En van de pure adrenaline-kick kan ik niet meer slapen en blijf tot 4:00 achter m’n pc zitten om een extreem gefundeerd mailtje terug te schrijven. Ik verstuur het mailtje alleen nog maar niet. Uit boosheid een mail versturen is nooit een handig idee.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Gerda schreef:

    OMG moest je de kliko weer induiken! Hahahaha… wat een verhaal weer. Maar hoe is het nu met je bultjes/jeuk enz.?

  2. Matthijs schreef:

    haha, toen ik de foto van de muis zag met de 2 euromunt, dacht ik dat de katten ook geld konden vinden :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *