web analytics

1

PLOG DINSDAG 10 OKTOBER 2017


Nou! Ik ga toch maar weer proberen om elke ochtend een plog van de vorige dag te maken. Het geeft me ritme. En het laat me zien dat ik toch heus wel iets doe op een dag. Soms ga ik ’s avonds naar bed en denk ik; Jesus, weer een dag voorbij waarop ik geen reet heb gedaan. Zucht. En. Steun.


Maar deze dinsdag heb ik dus m’n haar geverfd. Iedere keer weer een feest.


Zoef Zoef HaNini. Gelukkig laat M. Nina ’s ochtends uit, zodat ik niet met m’n haar in de verf de straat over hoef.


Ik ben de hele dag bezig met het beschrijven van deze Hiky Rabbit. Een seksspeeltje dat het geluid maakt van een slobberende hond en je klit dusdanig vastzuigt dat-ie nooit meer los lijkt te gaan. HORROR. En dit horrorverhaal heb ik smakelijk opgeschreven: SEX TOY REVIEW #381: HIKY RABBIT. Inclusief een geluidsfragment, want die slobberende hond wil je horen natuurlijk (je hebt meteen gegeten en gedronken als een sekstoy dit geluid maakt).


Einde middag breng ik m’n bestellingen naar de post en gaan M. en ik nog even naar de Action in Beneden Leeuwen, want ik mis wat essentiële dingen om dromenvangers te maken. Check. Daarna maar weer een rondje met Nina die blijft slepen met de iets te grote tak. Schatje.


En… ’s avonds eten we vislasagne. En dat ziet er hier op bord dus echt bij-elkaar-gekwakt uit, maar het is ZALIG!


Hier staat het recept: vislasagne. Maak het, want het is zaaaaaaaalig!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Hihihi zoef zoef Hanini.
    Die vislasagne lijkt me heerlijk. Alleen jammer dat het recept begint over het bezoek aan de twee schoonvaders. Die ene….. valse:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *