web analytics

4

VERSTOPPING, VERF & VAN ALLES

middengelukt1

IMG_9089
Hé, wordt die afwasmachine er nu eindelijk ingezet? Nee. De afwasmachine is er gisteren al ingezet. Dit is een ontstopper. Of hoe heet iemand die de boel ontstopt? Een loodgieter? Geen idee! Een mannetje dat de boel komt fixen in ieder geval. Want het mannetje dat de afwasmachine gisteren plaatste vertelde dat we een verstopping hebben. En ja, dan doet een afwasmachine het dus niet.

IMG_9090
Ik word hier totaal niet blij van.

IMG_9091
Terwijl het mannetje de boel ontstopt gooi ik hier nog maar een laagje witte verf op.

IMG_9092
We eten bobotie, samen met de oppaspuber en een vriendinnetje van haar en nu was het heel leuk geweest als ik m’n afwasmachine daarna had kunnen gebruiken, maar dat kan dus nog steeds niet, want nu lekt er weer iets anders en AAAAAARRRGGGGGHHHHHHH…

IMG_9093
Ik word hier niet blij van. Echt niet hoor. Ik ben absoluut niet zo opruimerig, maar na een paar weken in de rotzooi ben ik het wel zat hoor.

IMG_9094
Kijk nou, een maagdelijke afwasmachine.

IMG_9095
Als de oppaspuber op bed ligt maak ik 12 dromenvangers klaar voor de chemo-poli in Tiel. Cadeautje.

witte dromenvanger
En ik laat een dromenvanger-klant ook nog even een mooi kleedje kiezen voor in het midden. Daarna hangen op de bank en enigszins vroeg naar bed.

Vorig jaar at ik lekkere toetjes van de LIDL...

Vorig jaar at ik lekkere toetjes van de LIDL…

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Ik heb er echt geen verstand van, maar kan het zijn dat die verstopping de oorzaak is van alle recentelijke afwasellende?

  2. Marianne schreef:

    Hier zijn 3 wasmachines kapot gegaan voor ik door had dat een verstopping de oorzaak was.
    Succes ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *