web analytics

0

DRUKKE DINSDAG, KORTE PLOG

middengelukt1

IMG_9074
Wat is het ’s ochtends nog donker hè? Ik vind er niks aan.

IMG_9082
Dit seksspeeltje is ook niks aan. Het is de Eva by Dame Products en ik heb een nogal vernietigende review geschreven die eigenlijk ook best onderhoudend is: HIER.

IMG_9075
Kater Sid ligt in de sporttas van mijn echtgenoot.

IMG_9077
En ik ga lekker uit eten met mijn vriendinnetje K.! Naar de Tokyo Lounge! Hmmm… en ik had daar natuurlijk heel veel foto’s van kunnen maken, van de sushi’s bijvoorbeeld, of van hoe goed mijn vriendinnetje eruit zag, of van ons samen, maar ik had het veel te druk met bijpraten, want we hadden elkaar veel te lang niet gezien!

Vorig jaar ging ik naar de tandarts...

Vorig jaar ging ik naar de tandarts…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *