web analytics

0

BUBBLES, TREINEN & SPRUITJES

middengelukt1

IMG_9042
Mijn man is ziekjes. Kent u dat gevoel? Gelukkig was hij lichamelijk nog wel in staat om mij naar het station van Tiel te brengen en zelf te gaan werken. Ik stuur ‘m dit plaatje als motivatie. Hij kan er gelukkig wel om lachen.

IMG_9044
Ik ga dus met de trein richting een meeting met het Love Bubble-team! Een aantal dames (waaronder ikzelf) heeft gisteren iets lekkers staan bakken, dus er is genoeg bij de koffie en thee.

IMG_9045
De dames krijgen allemaal een dromenvanger als kerstcadeautje.

IMG_9046
En omdat ik wel bij het team hoor, maar het kerstcadeau zelf heb gemaakt, krijg ik van de Bubble-baas een heel mooi tasje met veren en koeienleer (ja, daarachter op de grond).

IMG_9047
De Bubble-dames krijgen sushi-les van deze knapperd. En dan kunnen de Bubble-baas en ik samen met de technische man mooi even de nieuwsbrief in elkaar schrijven en zetten. En als de sushi’s klaar zijn, krijgen we ook nog een heerlijke zelfgemaakte sushi-lunch! WOW!

IMG_9050
Na een heel productieve dag ga ik weer met de trein naar huis. Het is voor mij als freelancer echt fijn om zo af en toe weer met ‘echte mensen’ te werken en ook even uit mijn eigen bubble te komen. Ik ben hier heel dankbaar voor en het is allemaal precies op het juiste moment in mijn leven gekomen. Lieve mensen, leuke opdrachten, allemaal superfijn.

IMG_9054
Thuis maak ik spruitjes. Ik moet nu al huilen als ik eraan denk dat het spruitjesseizoen ooit afloopt.

 

Vorig jaar had ik m'n laatste Helweek-dag...

Vorig jaar had ik m’n laatste Helweek-dag…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *