web analytics

2

PLOG WOENSDAG 25 JANUARI 2017


Ik word hier moe van. Het is Godverdegodverdegodver nooit goed. Het artikel gaat over ploetermoeders en dat dus ook maar weer een soortement van hype is. Zucht.


Tijd om te gaan rennen! Goed bezig hoor!


In het donker. In de kou.


Rock That Killerbody!!! Echt! Heerlijk!


Daarna gooi ik er thuis nog een P90X-training achteraan. Deze tip kreeg ik van vriendinnetje F. en OMG! Zo’n training is ZWAAR!!! Maar wel lekker.


Heel gezonde ontbijt/lunch erachteraan.


M’n bestelde kleedjes zijn al binnen!


En zo! De oppaspuber is ook binnen. Met een stapeltje proefwerken van de afgelopen maanden.


OMG!


OMG! Ze is ZO GOED BEZIG de laatste tijd! Echt hoor!


Ik ben ook goed bezig! Een Tikki Massala met bloemkool! Ik hou ervan!


En… hier houd ik ook van! Het is SALE bij www.maaneschijn.nl! Met dus heel veel korting op allllllles!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Janine schreef:

    Wat goed van de oppaspuber!!! Nice!

  2. menno schreef:

    Voordat ik het vergeet, een oudere vriend van me (en vroegere buur) is stervende, en moet met enige regelmaat naar het ziekenhuis, aflopende zaak maar dat kan nog wel even duren. Zijn vrouw heeft nooit leren rijden, en dus geen rijbewijs, was ook niet nodig want hij reed altijd. Paar jaar geleden zijn ze naar de kust verhuisd, en dat ik nu echt een probleem, familie en vrienden moeten om de haverklap 160 km heen en weer rijden om hem naar de dokter te brengen en medicijnen te halen en dat soort dingen meer. Onvoorstelbaar hè, twee auto’s voor de deur en er dan tegen het eind van je leven achterkomen dat je misschien 20 jaar geleden best dat rijbewijsje zou hebben kunnen halen. Mijn zus zei dat laatst ook, die heeft al meer dan tien jaar niet gereden, maar haar ex in Frankrijk kreeg ineens erge kanker, en ze heeft zijn oude invalide moeder dan in ieder geval in zijn laatste levensweken, verleden maand, nog naar en van zijn ziekenhuisbed en vervolgens naar de uitvaart kunnen rijden, want dat ongebruikte rijbewijsje heeft ze wel altijd nog keurig vernieuwd. Ik zeg maar, altijd krabben waar het jeukt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *