web analytics

10

OP TV, EEN PASSENDE JURK & HEERLIJK ETEN

beginpaginatotaal

IMG_9594
Hi!!!! Het is zaterdagochtend, 7:00. Zucht. De verkering, waar ik erg veel van houd, had de wekker gewoon gezet op 6:00, want hij dacht dat het vrijdag was. Dit is voor mij geen reden om niet te gaan trouwen 18 juni.

IMG_9599
Puberhond Nina ligt nog heerlijk te stinken tussen de 2 andere pubermeisjes. Wat een leven!

IMG_9602
De verkering komt er een uurtje later ook maar uit en ineens is het dikke stress hier in huis, want… mijn interview voor Gelderse Koppen staat online en ik durf niet te kijken! AAARGH!! De verkering zet de uitzending aan op het grote scherm beneden en ik kijk en luister en vind het hartstikke leuk geworden. Niks om me voor te schamen!

IMG_9607
Wat veel dozen met dildo’s heb ik he? En nee, ze hebben niet helpen opruimen na het interview. Het interview kun je dus HIER zien!

IMG_9608
Ik lees in een oude Privé dat de piemel van David Beckam is verschrompeld!!! Zielig!!!

IMG_9612
HOERA! HOERA! M’n trouwjurk is binnen en past perfect!!! Tijd om ‘m te gaan pimpen!

IMG_9614
Bruce helpt mee met het schrijven van de trouwkaarten.

IMG_9615
M’n moeder trouwens ook. Die had haar adresboekje al meegenomen.

IMG_9616
Hmmmmm… we krijgen een doosje olijven gevuld met feta van de buren! Lief!

IMG_9617
M’n moeder helpt alvast met het pimpen van m’n trouwjurk. Al moet-ie dus eerst helemaal ontmanteld worden voordat-ie gepimpd kan worden.

IMG_9620
De meiden zijn vanavond een avondje alleen thuis en mogen van ons wat lekkere dingen in huis halen. We laten 20 euro achter zodat ze pizza kunnen bestellen en dan vertrekken wij naar vrienden R. en J.!

IMG_9623
Die hebben een Maine Coon in de bosjes liggen.

IMG_9624
En een matching konijn in de tuin. Echt precies dezelfde kleuren!

IMG_9626
Vriendin J. is heerlijk hysterisch bezig in de keuken!

IMG_9632
Dit wordt de brownie.

IMG_9633
Dit was het recept.

IMG_9635
Dit is het recept voor een gevulde zalmrol.

IMG_9636
En zo is-ie geworden! Precies als op het plaatje. Echt heerlijk om te zien dat iemand zoveel moeite doet om lekker voor je te koken (en matching wijntjes en proseccootjes heeft uitgezocht bij de slijter).

IMG_9637
En als het er dan ook nog zo mooi uitziet!!!! Ja, dat zijn dan 100.000 punten! Hmmmmm!!

IMG_9640
De verkering wil dus nooit herkenbaar op de foto voor m’n plog. Daarachter op de bank bungelen overigens de beentjes van D., het zoontje van J. en R.! En OMG, wat heb ik trouwens een dikke bovenarmen op de foto, maar ja, het is zoals het is hè? Soms denk ik nog steeds dat ik een maatje 38 heb. Althans, zo voel ik me. HAHAHAHA!

IMG_9643
Dit waren extreem grote varkenshaasjes gevuld met brie en omwikkeld met spek en ja, die doen mijn maatje 38 geen goed. Maar mijn smaakpapillen wel. Hmmm…

IMG_9645
En dan ook nog dit!!

output_rd06yw
Poes krijgt ook een stukje spek.

IMG_9669
En dit was het toetje! OMG! Zooooo lekker! Die brownie! Hmmm…

IMG_9670
En… waar vindt je dit nog? Een man die alles keurig met de hand afwast (en meteen na het eten)!!!!! Ik zeg: SCORE!!! De rest van de avond blijft het gezellig, de meiden laten via een sms weten dat ze alle bacardi en cola hebben opgedronken en als we rond een uur of 1:00 naar huis gaan krijgen we een groot stuk brownie mee. Ik zeg nog een keer: SCORE! Topdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Brooklyn schreef:

  Leuk leuk leuk!!

 2. Marjan schreef:

  Een heerlijke relaxte zonnige zaterdag dus….. leuk!

 3. Judith schreef:

  Wat leuk om ‘ons’ zo terug te lezen en zien in je plog :-) voel me vereerd! Wat een gezellige avond was het. Im vond het erg tof om voor jullie te koken!! En ben blij met mn 100.000 punten hihi xxx

 4. esther schreef:

  Wat een leuk interview! Zucht, hoe blijf jij toch zo slank terwijl je al die heerlijke dingen eet.

 5. Martine schreef:

  Nou Esther, dat vraag ik me ook altijd af.
  Ik denk dat ze met haar werk veel calorien verbrand :-)
  Kan niet anders LOL

 6. Luna schreef:

  Hahaha, nou, ik weeg bijna 80 kilo hoor! Ik ben alleen heel goed in foto’s maken vanaf de juiste positie! En ik merk wel dat de kilo’s er langzaam steeds meer aankomen… vorig jaar woog ik nog 74 :-)

 7. esther schreef:

  Nou, ik zou het je niet geven! Op camera oog je ook hartstikke slank.

 8. Anneke schreef:

  ben zo benieuwd naar de gepimpte trouwjurk.

  b.t.w. ben nog steeds jaloers op degene die de door jou gepimpte stoel heeft gewonnen. paar jaar geleden al weer, maar ben nog steeds jaloers

 9. Ilona schreef:

  Waarom nou gepimpt…??? Hij staat je hartstikke gggggggoed!!

 10. Leischa schreef:

  Beetje late reactie, maar super leuk interview en vooral heel leuk jou min of meer in t echt te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *