web analytics

1

PLOG DINSDAG 30 MEI 2017


Hé Sid! Lekker buiten geslapen vannacht? Eigen schuld, moet je maar komen als ik je roep.


Mooi hè?


Nee Nien, ik heb geen balletje meegenomen. Want als ik een balletje meeneem, dan vergeet jij te poepen en dan moet ik straks nog een keer met je uit omdat je zo zielig doet.


En daar heb ik geen tijd voor.


Gisteren heb ik hele kleine stukje meteoriet gekocht! Voor in de dromenvangers. Voor buitenaardse dromen!


En ook een stuk zwarte toermalijn. Dat beschermt tegen straling van tv’s en computer (Jesus, Luun, niet zo zweverig!)! Maar baat het niet, dan schaadt het niet en hij past mooi bij de vacht van Bruce.


Deze week komen er een aantal producten in de Lush-kitchen die ik graag wil hebben. Deze bijvoorbeeld. Dus… elke dag om 9:00 sharp klaar zitten achter m’n pc, want dit soort limited items gaat snel. De rest van de dag doe ik niet veel meer. Er was een aanleiding, een trigger, een opkomende boosheid, verdriet… en toen schreef ik IK GELOOFDE JE.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Else schreef:

    Ik lees het beschermt tegen allerlei vormen van negativiteit – dus top. Weer wat van je af en kop op. Gisteren was ik ergens en hoorde ik “Liebeskummer lohnt sich nicht my darling” – zoek dat maar eens op, lekker uit de oude doos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *