web analytics

1

WOL, WACHTTOREN & DE NR. 2 SEKSBLOGGER

middengelukt1

IMG_7079
Het is weer vrijdag, dus om 8:00 naar de LIDL! De oppaspuber is weer de deur uit voor haar laatste schooldagje. Daarna herfstvakantie. Dochter S. heeft een week later herfstvakantie. Bij de LIDL hebben ze 5 croissantjes voor 1 euro. Vind ik wel een goede stunt, want bij de buren de Jumbo verkopen ze sinds kort 4 croissantjes voor een euro en ja, dat kan dus niet, vind de LIDL.

IMG_7081
Lekker herfstweertje.

IMG_7082
Als ik alle boodschappen heb ingeruimd krijg ik onverwacht bezoek van mijn favoriete Jehovah’s Getuige! Ze had op m’n plog gelezen dat m’n moeder goed nieuws heeft gekregen, dus ze wilde me even feliciteren. Terwijl ik in m’n schoonmaak-broek loop heeft zij een kekker jurkje aan dan ik! WOW! Een sexy Jehovah’s Getuige? Ja hoor, dat kan zeker wel. We hebben een fijn gesprek. Een fijn gesprek met een Jehovah’s Getuige zonder dat het geloof je wordt opgedrongen? Ja hoor, dat kan zeker ook.

IMG_7085
Ik krijg een doos met wol opgestuurd van Liz! WOW! Ik had via Facebook gevraagd om restjes wol (voor de dromenvangers natuurlijk) en hoe gaaf is het dat mensen je dan ook wat opsturen! Heel gaaf!

IMG_7087
Ook heel gaaf is deze ketting die ik op een rommelmarkt kocht. Die wordt binnenkort ver-dromenvangert.

IMG_7100
Terwijl ik boven nog wat opdrachten afmaak heeft Nina de ideale hangplek gevonden.

IMG_7102
Deze opdracht is af.

IMG_7109
Nina ligt er nog steeds lekker bij.

IMG_7111
We kijken een aflevering van Dr. Phil over een catfish die een vrouw 1,5 miljoen dollar afhandig heeft gemaakt. OMG.

IMG_7139
Weer een dromenvanger af? Yep! En meteen verkocht.

IMG_7142
Mijn echtgenoot gaat rugby-en en ik ga lekker met Bruce op de bank. K3 zoekt K3 kijken.

IMG_7150
Maar ik kan niet echt stil zitten, dus maak uiteindelijk ook nog deze dromenvanger af. Hij heet Take It Slow, is 22 bij 78 centimeter en deze dromenvanger is nog wel te koop voor € 49,- (inclusief BTW en verzendkosten).

IMG_7151
Op het nippertje kom ik er achter dat ik op nr. 2 sta in dé Seksbloggers Index van Nederland met mijn eigen seksblog! HOERA!

Vorig jaar gooide ik wat appeltjes met Nina!

Vorig jaar gooide ik wat appeltjes met Nina!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. NBRiddim schreef:

    Een meer dan verdiende tweede plaats!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *