web analytics

1

DROMENVANGERS, KERSENBLOESEM & SUSHI

middengelukt1

IMG_3664
Ik ben dus nogal bezig met m’n opdracht voor de 12 dromenvangers.

IMG_3665
Gelukkig heb ik er al 3 af.

IMG_3667
En dit is 4! WOW! Ik kan niet wachten om ze straks allemaal bij elkaar te zien hangen!

IMG_3668
Ik krijg een berichtje van Irene dat ze ergens hele geweldige jurken verkopen en ja, deze petticoat-panterjurk voor nog geen 20 dollar kan ik natuurlijk niet laten liggen! Ik bestel ook nog een groene en een gouden petticoat-jurk! Woehoe!

IMG_3673
Wow! Dit is de grootste dromenvanger die ik ooit maakte! Hij is 45 centimeter breed en 140 centimeter lang! GAAF! Hij hoort bij de opdracht van 12, dus hij is al verkocht.

IMG_3678
Ik krijg geweldige post van Cindy!

IMG_3679
En nog meer geweldige post van Linda! Ik word hier heel blij en gelukkig van!

IMG_3681
Deze 5 dromenvangers zijn allemaal verkocht en het wordt tijd om ze dan ook echt los te laten en op te sturen. Ik vind ze zelf zo mooi dat ik er bijna geen afstand van kan doen!

IMG_3689
Maar! Gelukkig zijn er net 155 gehaakte kanten kleedjes binnen gekomen, dus ik kan weer even verder met de dromenfabriek!

IMG_3693
Hier zit ik in de trein richting Utrecht. In de Eerste Klas. Ik had een ‘overgang 2-1 dagkaart’ van de NS gekregen, maar die blijkt dus alleen maar geldig op zaterdag en zondag en daar word ik op heel gezellige (NOT) wijze op geattendeerd door de conductrice.

IMG_3695
Wat ga ik in Utrecht doen? Uit eten met Irene van www.mightymusings.nl! Ze helpt me al jaren en jaren als ik er website-technisch even niet uitkom en dat verdient een sushi! Of 2 of 3 of 4!

IMG_3697
Het restaurant is opgeleukt met allemaal nep Japanse bloesembomen. Heel gaaf.

IMG_3704
En het eten bij Sumo is erg lekker! Hoewel het een behoorlijk groot restaurant is, is de bediening netjes, het eten wordt snel gepresenteerd en keurig gepresenteerd en de hapjes zijn perfect!

IMG_3708
Het gezelschap is ook perfect! We toppen de avond nog even af met een ijsje bij de McDonalds en gaan dan allebei weer op huis aan. In de trein terug heb ik een leuk gesprek met de conducteur over U2 (hij vroeg me naar mijn tatoeages en liet toen die van hem zien; een U2-tattoo) (en ik ben vroeger een behoorlijke U2-fan geweest). Als ik thuis kom ga ik meteen naar bed. Morgen weer vroeg op.

Vorig jaar at ik OOK sushi! Dat is toevallig...

Vorig jaar at ik OOK sushi! Dat is toevallig…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. linda schreef:

    Heej, op welke site vond je die panterjurk??? Die is gaaf!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *