web analytics

3

THE DAY AFTER EEN VRIJGEZELLENDAG

beginpaginatotaal

IMG_0594
Dit is het gezicht van een vrouw die deze dag maar amper gaat overleven. Het is 8:00. Ik ben uit bed. Ik lag er gisteren om 5:00 pas in, maar ik kan niet meer slapen.

IMG_0595
Oh ja, gisteren was er een stripper in mijn huis en ze heeft de rommel niet opgeruimd. Vriendin R. en vriend N. (onze getuigen) liggen nog te slapen en ook vriend Y. wordt pas later wakker. Ondertussen gaan de verkering en ik Nina ophalen, want die heeft een nachtje bij m’n ouders gelogeerd. Daarna doen we met z’n allen een broodje en een koffie en gezellig, maar FUCKING HELL, wat voel ik me slecht! Kater! Brak! Ik wil alleen maar op de bank hangen, maar ik hou van iedereen en dankjewel voor de TOPDAG gisteren!

IMG_0596
Als onze vrienden weer op huis aan gaan is de verkering gelukkig nog in staat om een komkommer met wat Aromat (zout) voor me neer te zetten.

IMG_0598
Nina ligt naast me op de bank.

IMG_0601
Die voelt zich ook heel apart.

IMG_0603
We kijken de laatste 4, 5 , 6, 7, weet ik veel, afleveringen van Hannibal, maar ik val tussendoor steeds in slaap op de bank.

IMG_0604
Ik twijfel ook niet aan wie ik ben; vandaag ben ik een vrouw met een kater.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Esther schreef:

    Ach, dat hoort er ook bij ;-) Geen foto’s van de stripper??

  2. Marjan schreef:

    Maar wel blij… dat wel…. ;-)

  3. Pauline schreef:

    Psja, qua mooiste foto van dit plog gaat toch opnieuw weer Nina met de eer strijken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *