web analytics

6

LUNA’S 2E VRIJGEZELLENDAG

beginpaginatotaal

IMG_0417
Ik ben al vroeg wakker, want ik ben zenuwachtig! Het is 6:30 en de jongens zouden J. op komen halen om 9:30 voor z’n vrijgezellendag! Spannend!!!! Ik lummel en drentel de hele ochtend wat door het huis, maar doe eigenlijk net niks, behalve me aankleden.

IMG_0421
En Nina weet ook niet zo goed wat ze met zichzelf aan moet.

IMG_0427
De jongens zijn inmiddels gearriveerd. Ze hebben eerst een half uur bier staan drinken op het parkeerterrein bij ons voor, dus onze reputatie in de buurt is weer even gestabiliseerd. SCORE! Op de foto de eieren en spek die de verkering voor z’n vrienden moest bakken.

IMG_0428
Hallo mannen!

IMG_0429
Cheers dudes!

IMG_0431
He, mijn vriendinnetje R. is er ook. Met de wijn!

IMG_0432
“Gozer, jij trekt gewoon nu dat hondenpak aan en je moet niet lopen zeiken, anders butsen we je met z’n allen in elkaar”, aldus vriend L.! HAHAHAHA!

IMG_0442
He, J. moet jij niet met de mannen mee? Nope! Hij is de chauffeur voor de meisjes en we mogen het bootje van z’n vader lenen. Ik ga namelijk met F. en R. varen op de Linge! En als echte Tielse moet je dat toch minstens 1 keer in je leven gedaan hebben.

IMG_0445
Hier is de pa van vriend J., die heeft een boerderij met een appelboomgaard en hij helpt met de tewaterlating van het bootje. Superlief!

IMG_0449
En hier varen we al! Ja, Absolutely Fabulous is er niks bij!

IMG_0451
R. had zelfs een pastasalade meegenomen. En 8 flessen wijn.

IMG_0457
Ja, dat was fles 1.

IMG_0458\
Hier belt vriendinnetje F. even naar vriend J., want de motor van de boot heeft het begeven en we liggen stil aan de verkeerde kant (de weiland-kant dus) van de Linge. We zijn nog geen 200 meter verwijderd van het huis van de ouders van vriend J., dus hij komt to the rescue!

IMG_0461

Ik maak me geen zorgen, want lig prima in de boot. Met m’n wijntje.

IMG_0463
De motor.

IMG_0464
Vriend J. is in de Linge gesprongen, met een setje peddels! Held!

IMG_0465
Ja, kom dan maar even een wijntje doen op het bootje, want je bent zielig!! Vriend J. krijgt een wijntje en hij maakt meteen de motor. Iets met dingetjes hier, dingetjes daar en planten die in de motor terecht waren gekomen. Ja, dan moet je maar recht varen, vriendin R.!!! Dus door het midden en niet langs de kant. Foei. Nog maar een wijntje dan?

IMG_0467
Ja, lekker!

IMG_0472
Waar het precies mis ging, of juist eigenlijk heel goed, weet ik niet meer, maar ineens wilde ik ook gaan zwemmen in de Linge! Want ja, als vriend J. het kan, dan kan ik het ook, maar ja, eerst moest vriendin R. even checken of het kon en toen een bommetje en nog een bommetje en toen ben ik er ook maar ingegaan en toen hebben we vriendin F. er maar ingeduwd. Hier hangt ze de beachbabe uit te hangen. Met nog maar een wijntje.

IMG_0473
En nog maar een bommetje!!! Er missen hier foto’s van de ruzie die we kregen met de vissers. Er was een wedstrijd gaande en er lagen hengels in het water met lijnen en haken en het was heel gevaarlijk en of we gek geworden waren en we moesten oprotten!! Eh, de Linge is van iedereen en ik ga trouwen, dude! Dus nog maar een bommetje!!! BAM! Hahaha! Toen kwam de visser met z’n opblaas-speedboot naar ons toe gevaren en zijn boot ging veel sneller dan die van ons en hij wilde het gaan uitvechten op de kant met vriend J., terwijl J. niks had gedaan! “Kom maar even op de kant meneertje”, zei de visser tegen J. en hij dreigde met een plastic peddel. HAHAHA! Gelukkig bleef J. heel rustig, terwijl wij meiden de visser van repliek diende.

IMG_0475
Oh! Kijk! Er komt nog een vriendinnetje op de boot! Het is vriendinnetje J., die nachtdienst heeft gehad!

IMG_0476
Water???? WTF?

IMG_0477
Doe mij nog maar een wijntje.

IMG_0478
Vriendinnetje F. blijft heel cool aan de boot hangen, omdat ze, net als ik, niet zo gemakkelijk meer in de boot komt.

IMG_0479
Hier ben ik namelijk net als een walvis de boot in gehesen en die vernedering wil F. zichzelf besparen. Ik kwam namelijk ook de boot niet meer in, want ik had geen kracht meer in m’n armen. Dat kwam natuurlijk door het vele zwemen.

IMG_0480
Echt niet door de wijn. Cheers babes.

IMG_0482
Moddergevecht! WOEHOE!!!!!

IMG_0484
Yep!

IMG_0485
Yep!

IMG_0486

Oooooh! Het was zooooo gezellig! Vriendinnetje J. maakt de foto’s, want die was nog moddervrij en omdat zij toch de liefste is van ons allemaal hebben we maar een heel klein beetje modder op haar gegooid.

IMG_0487
Zie, zij is nog keurig netjes.

IMG_0488
En ik ben nog heel blij.

IMG_0497
<3

IMG_0525
Wat een gezelligheid! Wij zijn even van de boot afgegaan om deze groepsfoto te maken, maar eigenlijk moesten we enorm plassen en hebben dat heel misschien toen per ongeluk gedaan in een appelboomgaard. Of perenboomgaard, kan ook. Of kersen. Of misschien was het gewoon een tuin, want dit bankje stond ervoor en oooooh, aaaaaaargh!! Oh, en misschien zijn we ook wel een keer of 4 langs de vissers gevaren, gewoon omdat het kon en omdat vriendin R. even met haar karpers moest flashen. HAHAHAHA!

IMG_0508
Aaaaaah, ik krijg bloemen van vriend J.! Hij gaat hierna weer van de boot af en vertelt ons dat hij voortaan noooooooit meer met de mannen-vrijgezellendagen mee wil, maar met de meisjes. Haha!

IMG_0520
Vriendinnetje J. kan ook prima varen.

IMG_0524
En R. kan prima relaxen.

IMG_0540
En hier komt de pa van vriend J. ons weer van de boot afhelpen! We hebben minstens 6 uur op de boot gevaren en zijn nog geen 500 meter van het huis van de ouders van J. af geweest! SCORE! En… ook geen van 4 verbrand. SCORE!

IMG_05
We krijgen koffie van de moeder van vriend J. en die hadden we inderdaad misschien wel nodig. Dit is de waakhond van de boerderij.

<a href=IMG_0546
We kijken nog steeds blij!

IMG_0553
Vriendinnetje J. is totally nuchter en rijdt ons veilig weer naar huis.

IMG_0557
Blij!

IMG_0568
Thuis hebben we gedoucht, want de modder zat overal. Na het douchen zijn we gaan eten bij een sushi-restaurant en hier zitten we op het terras van café De Merckt! Lekker!

IMG_0570
Ja, lekker ja!

IMG_0572
En nog steeds BLIJ!

IMG_0578
Na wat wijntjes op het terras lopen vriendinnetje F., R. en ik weer naar huis, want een taxi is stom en het is maar een half uur lopen. Vriendinnetje J. was al eerder weggegaan, want ze moet ook deze nacht weer werken. Eenmaal thuis horen we de verhalen van de mannen (paintball en een stripper in MIJN huis, vieze, slettebak, sloerie en dan allemaal glitter-confetti achterlaten op MIJN vloer, hahahaha) en gaan we over op het bier (why tell me, why). Vriend N. draait de rest van de avond en nacht plaatjes (sorry buren), we doen nog maar een biertje (heerlijk in de tuin) en we liggen om 5:00 pas in bed. SUPERDAG!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Paul schreef:

  Oei, als de wallen maar weer zijn opgetrokken voor je trouwdag… Of kun jij het – in tegenstelling tot mij – nog wel volhouden, dat soort lange nachten? Het klinkt in elk geval als een geslaagd feestje.

 2. Buurmeisje M schreef:

  Buurvrouw,

  Kan ik de volgende keer ook verzoek nummertjes doen? Ben voor Woezel en Pip, K3, kinderen voor kinderen, Nijntje

  XXX buurmeisje M

 3. Angelique schreef:

  Er is maar 1 woord: LEUK!

 4. Marjan schreef:

  heerlijk! Wat een Feestdag! morgen foto’s van de the day after? Ook nog zo blij?

  liefs!

 5. Esther schreef:

  Heerlijk zo’n dag! Fijne vriendinnen zijn goud waard. Ik ben verliefd op je badpak ;-)

 6. Karen schreef:

  Aaaah dat klinkt hartstikke fijn! Heel jammer dat je niet bij Y was, maar er komt vast nog wel eens een girls in the city reünie en je hebt zo te lezen een fab day gehad. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *