web analytics

3

LUNA KOCHT EEN SPIJKERBROEK (!) OP ZATERDAG

middengelukt1

IMG_3822
Goedemorgen Scooby!!! Lees jij maar even de krant! Het is het Algemeen Dagblad en daar snap ik niks van, want ik had om een proefabonnement van De Volkskrant gevraagd… al een paar dagen afwisselend de Trouw en het Algemeen Dagblad nu, heel apart. Geen zin om te gaan bellen en klagen.

IMG_3828
Heel freaky foto dit. Als je het eenmaal ziet dan.

IMG_3830
Kijk! De LIDL komt al met BH’s, dus die LIDL-vibratorlijn kan niet ver weg zijn.

IMG_3831
Ik maak een ontbijtje voor iedereen; brood met eieren en spek. Hmmmm…

IMG_3832
OMG! Ik sta hier met Scooby in de H&M.

IMG_3833
Niet mijn winkel dit.

IMG_3834
En ik weet niet precies waarom, maar het had iets te maken met ‘je bent hier nu toch’ en ‘dan kun je net zo goed een keer een spijkerbroek passen’ en toen ineens had ik een passende spijkerbroek aan…

IMG_3836
En omdat ik dus geen truien of T-shirts heb moest ik die ook maar even gaan passen. Okay dan, jullie winnen. Uiteindelijk ga ik de H&M-deur uit met een spijkerbroek en 2 truien. Heel wonderlijk allemaal.

IMG_3837
Het is bij de Xenos al lente.

IMG_3838
Zo fijn. Misschien moet ik hier maar even een tijdje bivakkeren.

IMG_3839
Oh. Eerst nog even Valentijn volgende week. Ook leuk.

IMG_3843
Met deze 2 knapperd ga ik even wat snacken bij de 3 Zussen. In Tiel. Niet te verwarren met de 3 Sisters in Amsterdam. Leuke tent trouwens die 3 Zussen. En lekkere snacks. Dat ook. Het zijn overigens geen snacks, maar bites.

IMG_3845
Scooby krijgt een bak water, die hij meteen omgooit.

IMG_3849
We krijgen een foto doorgestuurd van de mannen. Die zijn aan het snoeken en hebben gelukkig ook een snoek gevangen. Wij hebben vooral goed geshopt en gelounged. Dochter S. heeft een jurkje voor haar aanstaande Valentijns-gala gescoord.

IMG_3854
Hier past ze nog even een kek shirt. Past goed, dus gaat ook mee.

IMG_3856
Ik scoor hier nog even 2 paar schoenen (sneaker-wedges), voor maar 12 euro per paar. Rood en zwart. Weer klaar voor dit jaar qua schoenen nu.

IMG_3858
Shoppen is niet echt mijn ding, al ben ik wel heel blij met m’n aankopen vandaag.

IMG_3862
Scooby rijdt ons weer naar huis.

IMG_3870
En daar trek ik meteen m’n nieuwe broek aan om te showen aan de echtgenoot. Goedgekeurd.

IMG_3873
Zijkant ook goedgekeurd.

IMG_3875
Achterkant ook. Ongelooflijk dit. Ik heb jaren en jaren geen spijkerbroek gekocht of aangehad. Nu maar hopen dat m’n metaal-allergie niet op gaat spelen. Ik kreeg altijd enorme uitslag van de knopen van m’n spijkerbroeken. Maar ja, misschien ben ik er wel overheen gegroeid.

IMG_3877
En we eten… pizza’s!!!! Hmmmmmm…

IMG_3881
Ja, maar dan echt! Hmmmmm… ik kan dit wel elke dag eten.

IMG_3883
Even uitbuiken op de bank.

The-Voices-2015-movie-poster
En daarna kijken we met z’n allen deze enorm rare, freaky, bizarre film, die toch wel een tijdje blijft hangen; The Voices. Over een man met een soortement van psychose en pratende huisdieren (door de psychose). Ook iets met moord en pratende lijken. Maar dan niet echt eng, maar met humor en een beetje freaky.

 

Vorig jaar kwamen er 2 Jehovah-meisjes op bezoek...

Vorig jaar kwamen er 2 Jehovah-meisjes op bezoek…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Ook hier is de spijkerbroek goedgekeurd.

  2. Willeke schreef:

    Stukje tape plakken aan de binnenkant van de broek over het ijzeren knoop stukje. Doe ik zelf al jaren, werkt als een tierelier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *