web analytics

0

LEKKER LANG WANDELEN OP ZONDAG

middengelukt1

IMG_3888
Het is zondagochtend 8:00 en zo’n mini-pizza is een IDEAAL ontbijt. Echt! Heerlijk! Ik eet er 6. No problem.

IMG_3889
We hadden de Pizzarette namelijk gewoon laten staan gisteren. Alle ingrediënten keurig afgedekt met aluminiumfolie en hop, je kunt zondag gewoon weer door met ronde 2.

IMG_3895
Daarna gaan we op pad met de hondjes. Hier zie je dat Nina ook heus wel een ander hoofd kan hebben dan haar lounge-hoofd. Grrrrrrr…

IMG_3900
De mannen gooien nog, heel mannelijk en stoer, een hengeltje in het water.

IMG_3912
BEET!

IMG_3916
Weer een snoek! WOW!

IMG_3920
En weer thuis na een lange wandeling! Nina en Scooby zijn toch echt wel partner in crime, ondanks het leeftijds- en grootteverschil. Beetje blaffen en stoer doen naar andere honden, blaf, blaf, blaf! Nina heeft een nagel gescheurd aan een voorpoot en ze is in iets scherps gestapt met haar achterpoot. Even hinkelen en daarna niks meer aan de hand gelukkig.

IMG_3921
Nog maar een pizzaatje dan.

IMG_3925
En Nina gaat nog maar even in het mandje van Scooby zitten voordat iedereen weer naar huis gaat. Nou doei! Dag Roelie en Nigel en Scooby! Tot snel!

IMG_3927
Op de bank ga ik wat bladeren in kookboeken, op zoek naar wat recepten voor een lekker Valentijns-diner voor volgende week zaterdag.

IMG_3929
En dan kom ik ineens in een kastje deze vormpjes tegen om zelf ijs te maken. Daar zijn Roelie, dochter S. en ik gisteren in de stad de hele tijd naar op zoek geweest, maar die konden we niet vinden, want winter natuurlijk. Nu is het te laat voor mojito-ijs. Volgende keer dan maar. ’s Avonds maak ik voor S. en mij nog een pan pompoensoep en J. brengt haar daarna naar huis. We kijken Boer Zoekt Vrouw in bed, want we zijn moe. Ik val daarna meteen in slaap. Heerlijk!

Vorig jaar maakte ik een uitgebreide tapasmaaltijd en genoot ik van de Olympische Winterspelen...

Vorig jaar maakte ik een uitgebreide tapasmaaltijd en genoot ik van de Olympische Winterspelen…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *