web analytics

6

EEN DAG MET EEN SCHIJTHUMEURTJE

middengelukt1

IMG_8612
Het is weer maandag! Ik kom niet echt lekker op gang. Ik wil wel, maar het lukt niet. Ik doe een poging tot het schrijven van 10 stukken door elkaar, wat dus niet lukt. M’n ontbijt is ook weinig geïnspireerd. Ach.

IMG_8613
Ik krijg wel hele leuke post, waarover later meer.

IMG_8615
Dat is raar! Tuinvriend A. staat in de sloot!!! Met een soortement van pak aan dat waterdicht zou moeten zijn. Was het dus niet. Maar alle troep is nu wel uit het water gehaald, dus er kan weer gevist worden. Mooi. Ik ga verder met het schrijven van die 10 stukken door elkaar. Wat nog steeds niet lukt. Wat een kutdag. Totale chaos in m’n hoofd. In m’n kantoor. Overal. Klein drama. Kan wel janken.

IMG_8617
Als ik besluit het voor gezien te houden en in de tuin aan het werk ga tref ik deze vriend in m’n kas aan. Lekker dan. Kon ik er net niet bij hebben. Maar… omdat het wel een hele lange zomer zou gaan worden als ik helemaal ga flippen van alle padden die ik tegen ga komen (en er komen er een heleboel aan) besluit ik om m’n fears te facen en deze pad eigenhandig in het water te zetten. Uiteraard wel met een hele grote emmer. Gelukt. Gatverredamme.

IMG_8623
Ik heb nog steeds een schijthumeurtje, maar ga wel extreem hard bezig in de tuin. Even m’n zinnen verzetten. Nina ligt erbij en kijkt er niet eens naar.

IMG_8625
De echtgenoot regelt het avondeten.

IMG_8627
Kijk. Zo hard heb ik gewerkt in de tuin. Ik maak morgen wel foto’s van de tuin, want ik heb echt een hoop gedaan. Ook tussen de tegels het onkruid verwijderd. Lekker bezig, maar nog steeds een schijthumeur. Dan maar even douchen, hangen, wurgen, pulp-tv kijken en naar bed.

 

Vorig jaar kreeg ik wél een moederdag-ontbijt...

Vorig jaar kreeg ik wél een moederdag-ontbijt…

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jolanda schreef:

  Tip voor je: verander je eetpatroon, dan ga je je beter voelen en je humeur wordt er automatisch beter van. Begin de dag eens met fruit en yoghurt in plaats van met zo’n noodle soepje…

  • patchwork schreef:

   Fruit oké, omdat dat natuurlijke suikers en vezels zijn, maar niet iedereen floreert bij zuivel. Melk als witte motor is ook allang achterhaald. In Azië is het al eeuwen heel gewoon om warm te ontbijten met noodles, en dat zijn toch behoorlijk harde werkers. Al zijn die zakjes noodles hier vast wel te zout. Ik krijg er in elk geval hartkloppingen van.Voor iemand met lage ochtendbloeddruk dan misschien juist wel een goede starter…

 2. Naomi schreef:

  Tip voor iedereen: bemoei je lekker met je eigen eten. En staat het je allemaal niet aan, lees het dan niet! Chantall ik ken je niet, maar smul elke keer weer van je plogs en heerlijke eet-ideeen, ga zo door! En laat al die quinoa-k*tten maar lekker gaan met hun gojibessen en vogelzaad! Eten hoort voedzaam te zijn en gelukkig begrijp jij dat wel ;o)

  • Luna schreef:

   Ach, ik vind het wel grappig hoor, al die adviezen… Volgens mij heb ik juist over het algemeen (en dan bedoel ik 355 van de 365 dagen) een ZEER POSITIEF humeur! En zeker gezien alle drama die ik over me heen krijg, of langs me heen (moeder met kanker, man met burn-out thuis, een PGB-salaris dat niet betaald wordt, ik noem maar even 3 dingetjes op)… Ik heb er nog steeds zin in… in het leven… en ook in lekker eten :-)

   • Naomi schreef:

    Ik had geen andere reactie van je verwacht! Petje af dat het je lukt je koppie omhoog te houden met zoveel voor je kiezen. Daarin ben je wel een beetje een voorbeeld voor mij want 355 dagen positief zijn haal ik nog lang niet ;o) En daarom erger ik me dan dus wel een beetje aan zulle reacties, want helaas zie je niemand daar een leuke reactie op geven. Ach leven en laten leven, zullen we maar zeggen! Nogmaals dank voor je erg vermakelijke plogs. En sterkte met alles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *