web analytics

0

MOEDERDAG, MR. RIGHT & MRS. ALWAYS RIGHT

beginpaginatotaal

IMG_8761

Ik was natuurlijk alweer om 7:00 klaarwakker, maar ik bleef gewoon net zolang liggen tot ik een Moederdag-ontbijt op bed kreeg. Hier moest ik toch wel een uurtje of 3 op wachten.

IMG_8765

Maar kijk! Het was het wachten waard!!

IMG_8763

En ik kreeg ook nog een cadeau van dochter S.! Had ze van haar eigen geld gekocht en zelf uitgezocht. Superschattig is vooral dat ze dacht dat ‘Mr. Right’ betekende dat de verkering dus dénkt dat hij gelijk heeft, maar dat ik altijd gelijk heb. HAHAHA! Maar ik heb dus ook altijd gelijk. En hij is ook wel Mr. Right voor mij natuurlijk. Anders zou ik niet gaan trouwen.

IMG_8769

Hmmmmm…

IMG_8777

Even langs mijn moeder!

IMG_8793

En ik had ook nog post gekregen die ik pas op Moederdag open mocht maken!

IMG_8794

Aaaaaah!

IMG_8795

SUPERLIEF!!!! Dankjewel lieve J.! Van zo’n kaartje word ik ECHT blij! De rest van de dag heb ik geen foto’s gemaakt. Maar we gingen nog naar de verjaardag van vriendinnetje F. en dat was heel gezellig, maar we moesten toch enigszins op tijd naar huis, want morgen komt er een cameraploeg in huis en ik moet alles nog opruimen, schoonmaken, stress!!!!!! We liggen uiteindelijk om 21:00 in bed, maar slapen lukt natuurlijk niet, want… wat moet ik morgen aan? Stress!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *