web analytics

7

PLOG WOENSDAG 3 JULI T/M ZONDAG 14 JULI


Zo! Even een soortement van andere-halve-weekplog inhalen! Ook al heb ik de laatste tijd geen zin in schrijven, bloggen of ploggen, of foto’s maken, ik moet er maar gewoon dwars doorheen. Ik heb soms helemaal nergens zin in en ik heb ook geen zin meer in het nergens zin in hebben. Kater Frank heeft langzaamaan wél weer overal zin in. Vooral wil hij nu de hele dag op bed liggen en alleen nog maar duur luxe voer. Zou ik ook wel willen.


Ik mocht wel een duur, luxe seksspeeltje testen, maar ik vond ‘m eigenlijk best wel tegenvallen (ZALO HERO- VIBRATOR REVIEW #579). Het is meteen het laatste speeltje dat ik testte en reviewde de afgelopen tijd, want ook daar heb ik geen zin in. En ‘dan maak je maar zin’ gaat even niet.


De ogen van m’n moeder zijn flink opgeknapt door de antibiotica en van de prednison is ze ook meteen weer wat aangekomen, maar ja, nu was er weer ‘iets op haar longen’ te zien, dus moest ze deze week daarvoor weer naar het ziekenhuis voor een CT-scan. Uitslag volgende week. En ondertussen zijn we allemaal experts in afwachten geworden.


Blij dat ik m’n haar heb geverfd. Daar knapt een mens toch behoorlijk van op.


Op vriendelijk verzoek van mijn moeder maakte ik woensdag de spaghetti met doperwtjes-pesto waar ik al weken over aan het opscheppen was. Nu wil ze dit elke week eten. Het is dan ook echt zalig.


Dit was ZO’N lieve en ook wel aangrijpende documentaire op Netflix. Ik knip dit even ergens anders vandaan: “Life in the Doghouse” vertelt de inspirerende levensverhalen van Danny Robertshaw en Ron Danta en over het opmerkelijke werk dat ze doen bij Danny & Ron’s Rescue. Tien jaar en 10.000 honden later, zal hun unieke benadering van het leven en het redden van honden de harten van vele mensen veroveren. Ze inspireren daarbij miljoenen personen om de juiste keuzes te maken als het gaat om de beste vriend van de mens.’


Het is een klein wonder, maar M. en ik kijken naar de halve finale van het vrouwenvoetbal!


Ook een klein wonder; ik heb een Lush-potje leeg!


Ik ben druk dromenvanger-knopende voor het Hippiefestival in Gorinchem!


Hoe leuk! Ook de voetbalvrouwen hebben eigen snacks!


Leuk!


En kijk nou, hoe prachtig! De nieuwe avocado’s die ik meekreeg van de LIDL-groentecheffin zijn wél goed.


Na de boodschappen brengen m’n vader en ik deze dikke dame naar de paardenboerderij! Dan kunnen wij ons verder voorbereiden op een weekendje Hippiefestival!


’s Avonds hoeven we ook niet te koken, want m’n vader brengt deze 2 overheerlijke lekkerbekkies!


Na het eten nog even een rondje wandelen in Tiel met als eindbestemming; Daisy’s. Een ijsje eten met uitzicht op de Waal; gaat niet vervelen.


Wachthond bij de AH, waar we nog even wat boodschappen halen voor ’t weekend.


Oh, Frank! Ik vind het ZO leuk dat je bij ons in bed komt liggen tegenwoordig.


Zaterdagochtend! Ik heb alles perfect voorbereid voor het Hippiefestival en heb 0,0 stress!


Everybody HIPPIE????


Ik maak een batch wraps voor in de koelbox!


Alles past in de auto!


YES!!! Onderweg en het is heerlijk weer!


Kraam ingericht!


En dit is stilte voor de storm, want het festival is nog niet open! Maar het werd druk! En gezellig! En leuk!


En ik kreeg uiteindelijk ook een hele leuke buurvrouw! De persoon die eigenlijk naast me zou staan kwam niet opdagen, dus lichte paniek bij de organisatie. Ik wist dat @miertjekakelbont met haar Rainbow Remco-camper op het terrein stond en zij wilde haar camper wel op de lege plek zetten.


Hiiiii!


En dit is alweer de zondag! Andere jurk, andere bloemen in ’t haar en weer onderweg. Met een big smile, want het was dus echt leuk!


En gewoon een extra hakende buurvrouw erbij!


En hier is alweer maandag! Ik ben kapot van 2 dagen op de markt staan, maar het was het waard. We halen Nina weer op van de paardenboerderij.


Even koffie bij m’n ouders en vertellen over m’n avonturen op het Hippiefestival.


En dan ga ik alweer door naar Purmerend met de trein. Richting Anoeschka en deze witte, CUTE Main Coone. Wat een knuffelpoes.


Na het eten met de bus richting Paradiso!


Voor het concert van Nahko and Medicine for the People! MEGAGAAF!


ECHT HOOR! DAT MAG MET HOOFDLETTERS!


Welterusten!


M. ligt ook met een andere bitch in bed!


Van de dinsdag heb ik verder geen foto’s, want hier is het alweer woensdag. Met een alcoholvrij biertje voor m’n vader en mij! M’n moeder was licht pissig dat ze geen spaghetti met doperwt-pesto kreeg, maar nasi. Volgende week weer spaghetti, beloofd!


Wat een leuke postzegels!


En alweer in de trein richting Delft.


Moest 2 keer overstappen.


Er was een informatiebijeenkomst bij het NEN. Ik vond hier heel veel van. Gaat te ver om er hier dieper op in te gaan.


Ik heb een aantal opdrachten voor dromenvangers en die ben ik heerlijk aan het knopen onder het genot van het nieuwe seizoen Drag Race All Stars.


Wat loopt ze toch braaf mee hè? Traag, maar braaf! En… ze is wel mooi 1 kilo afgevallen de afgelopen weken, dus het no-croissant-dieet werpt vruchten af.


Mooi.


Het onweerde nogal vrijdag en Nina komt dan bibberend bij me zitten. Zielig.


Ik ben ook weer druk bezig met het maken van een voorraadje dromenvangers, want…


Ik sta zondag 21 juli op de Museum Market op het Museumplein in Amsterdam!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik hoop dat je de snacks van het vrouwenelftal dan weer wél getest hebt?
  Verder klinkt het als een overvolle anderhalve week (oftewel 3 weken gepropt in anderhalve week, dus ik snap dat je even allesbehalve zin hebt in wat voor testen dan ook….) Maaar wel allemaal (nou ja bijna allemaal dan) leuke dingen gedaan, vermoeiende maar leuke dingen!

  En Top Mama Riet dat het zo goed gaat met uw ogen!!! nu de longen nog…..grmbl

 2. Jan schreef:

  Een NEN-bijeenkomst in Delft? Wat zeiden die mannen: suiker en melk graag?

 3. Viviane schreef:

  wat grappig, in Antwerpen zijn lekkerbekken haringen in ’t zuur, en dan met een beetje gesnipperde rauwe ui in mayonaise

 4. DP schreef:

  Soms kan het wachten killing zijn, fingers crossed hier. Goed dat er genoeg afleiding was deze 1,5 week.
  Die spaghetti met doperwtjes-pesto klinkt goed. Zou je het recept een keer in een volgende plog of op culinair.nl willen zetten?
  Je paarse dromenvangers zijn echt super cute.

 5. Else schreef:

  Als ik jou was zou ik haar iedere dag spaghetti met doppers voorzetten, ze ziet er zo teer uit. Maak er nog een berg goede herinneringen bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *