web analytics

2

VANDAAG IS WIT, VARKENSHAAS & TRIVIA CRACK

middengelukt1

IMG_6330
Begin de dag met het uitpersen van een netje sinaasappels.

IMG_6331
Met uitzicht op een tuin waar nog geen spatje lente te bekennen is. TOE NOU!

IMG_6332
Ik ga aan de slag in m’n atelier en ik verdwaal tussen alle leuke spulletjes die ik heb en waarvan ik het bestaan niet eens weet! Geen geld, maar wel heel veel spullen! Bakken vol met leuke dingetjes die ik allemaal op een armband kan naaien. Ik vind zelfs een bruidshandschoentje tussen m’n bak met resten van trouwjurken en andere kantjes en bandjes.

IMG_6336
Vandaag laat ik me inspireren door de kleur wit.

IMG_6339
Maar eerst even een ontbijtje voor het hele gezin.

IMG_6340
Deze pubers zouden vandaag iets lekkers gaan koken voor ons. Ze mochten alles verzinnen, the sky was the limit!! Taart, koekjes, quiche! Wat wordt het?? Ze bladeren wat door wat tijdschriften en boeken.

IMG_6341
En dit is het uiteindelijk geworden! Heel smaakvol klaargemaakt door… MIJN MAN! De pubers konden maar niet kiezen en beslissen en ja, uiteindelijk was koken toch niet helemaal hun ding en ja, jeetje er waren zombies op tv.

IMG_6343
In deze houding lagen ze de hele dag. <3

IMG_6344
Ik kreeg een kaartje van mijn vriendinnetje F.! Poezen en wijn; goede combinatie!

IMG_6346
Ik ging aan de slag met deze armband. Ik vind ’t wel wat worden.

IMG_6350
En we aten dus een varkenshaasje met een salade en gebakken aardappeltjes. Hmmmm…

IMG_6352
Hij kreeg ook een stukje varkenshaas. Mazzelaar.

IMG_6354
Leuke foto van de dag!!

IMG_6357
Ik had zoveel klitten dat ik 20 minuten nodig had om m’n haar te kammen. Note to self: nooit meer haarlak gebruiken.

IMG_6361
We kijken met z’n vieren The Voice Kids en spelen ondertussen diverse potjes Trivia Crack tegen elkaar. Lekkere zaterdag en we gaan niet te laat naar bed. Waar is toch de tijd gebleven dat ik met gemak 3 dagen achter elkaar kon gaan stappen en pas om 5:00 naar bed ging?

 

Vorig jaar zaten er rond deze tijd al wél blaadjes aan de bomen...

Vorig jaar zaten er rond deze tijd al wél blaadjes aan de bomen…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Maurice schreef:

    Wat zit Bruce netjes op de stoel!

  2. marieke schreef:

    trivia crack! het lijkt me nu al leuk :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *