web analytics

1

TOILET, WC, TOILET & WC

plogkemphaan

IMG_7233
OMG! OMG! Ik heb geen oog dichtgedaan! Ik heb een nacht FROM HELL gehad! FROM HELL!!!! Ik heb alles wat ik in me had eruit gekotst en ik moest 6 keer van de tent naar de toiletruimte lopen omdat ik gigantisch, maar dan ook gigantisch aan de diarree ben. Diarree is nog een te keurig woord; ik ben vreselijk aan de schijt en heb zelf 3 keer in m’n broek gescheten! Iedereen keer dat ik in de kou naar het toilet was geweest en weer onder de dekens kroop en ook maar enigszins in slaap leek te vallen, ontspande ik en scheet ik weer van me af. Het was DE HEL!

IMG_7237
Ik voel me verschrikkelijk en blijf de hele ochtend in bed in de tent. Ik voel me verschrikkelijk leeg. Van binnen en van binnen.

IMG_7239
Nina houdt de wacht.

IMG_7241
De boys chillen in het gras in de zon.

IMG_7245
De dames gaan zich douchen en opmaken. Dat duurt wel een paar uur, want ook op de camping moet je er op je paasbest uitzien.

IMG_7250
Ik zie vooral de toiletruimte.

IMG_7256
Toch maar mee op pad.

IMG_7531
Vriendin R. gaat klimmen met dochter S. en vriendinnetje E. (ik had ook wel mee gewild, maar ik ben bang dat ik de hele klimmuur onderschijt).

IMG_7261
Ik zie vooral toiletten.

IMG_7262
Deze ook.

IMG_7265
De rest wacht tot de meiden klaar zijn met klimmen.

IMG_7271
Ik ga uiteindelijk terug naar de tent om daar in de schaduw te chillen. Ik begin langzaam iets op te knappen. Tussendoor heeft vriend N. me meegenomen om ergens een kopje soep te eten en die blijft Thank God in m’n lijf.

IMG_7277
Al blijf ik een abonnement op de toiletruimte houden.

IMG_7283
Nog maar een keer wandelen met de honden.

IMG_7287
Nina is zo blij!

IMG_7293
Kijk dan toch!

IMG_7296
Ze begint het water steeds leuker te vinden.

IMG_7299
Scooby trekt zich van niemand wat aan en zwemt heen en weer en heen en weer in het water.

IMG_7305
Terug op de camping is het tijd voor pasta! Ik had de saus al thuis gemaakt, dus alles hoefde alleen maar opgewarmd te worden.

IMG_7308
Het was heerlijk!

output_OtHOgC
Na het eten gaan we met z’n allen touwtje springen! HAHAHA! De hele camping doet uiteindelijk mee. Okay, niet de hele camping, alleen de coole gasten natuurlijk.

output_sjuJXw
Hier springen de verkering en dochter S. samen! LIEF!

IMG_7349
Vriend N. kan niet draaien.

IMG_7350
Hahahahaha!!!

IMG_7363
En ’s avonds maar weer een heel groot paasvuur gemaakt en ondertussen speelden we het spel Wie ben ik? Dat was heel leuk. Ik voel me ook iets beter, maar ben blij dat ik weer in m’n bed in de tent lig.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sofie schreef:

    Van al die schijt ben je misschien een paar kilo kwijt!
    En pas je nu in je trouwjurk!
    :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *