web analytics

13

LUNA’S INTERVIEW VOOR GELDERSE KOPPEN

beginpaginatotaal

IMG_8784
Kijk mij eens lachen om 4:00 ’s ochtends in een T-shirt van de verkering! Hou doe ik het? Nou, gewoon van de zenuwen niet meer kunnen slapen. Of het is eigenlijk niet van de zenuwen, maar meer van de… ik moet nog zoveel doen en ik wil alles op tijd af hebben. Oh, zijn dat ook zenuwen? Ik ben er in ieder geval uit en omdat ik om 4:00 nog niet mocht gaan stofzuigen van de verkering ga ik m’n volledige seksspeeltjesvoorraad maar even archiveren. Soort van. Straks komt de cameraploeg van het programma Gelderse Koppen!

IMG_8796
Dit is de doos met slechte speeltjes.

IMG_8797
Deze ook.

IMG_8798
Deze al helemaal.

IMG_8799
OMG! Wat een teringzooi! Ik heb met de redactie van het programma afgesproken dat we niet op mijn kantoor/kleedkamer/rommelhok/washok gaan filmen, omdat dat allemaal erg onprofessioneel overkomt voor mij en ik wil natuurlijk niet als een slons bekend worden in Gelderland.

IMG_8800
Ik zoek de allerbeste speeltjes uit.

IMG_8801
En de allerslechtste, zodat ik straks tijdens het interview keurig kan vertellen over alles.

IMG_8803
Ik maak heel erg keurig de hele benedenverdieping schoon.

IMG_8804
GLIM!

IMG_8807
Nu alleen ikzelf nog!

IMG_8808
Komt goed!

IMG_8813
Eerst even de allerliefste hond van de wereld wegbrengen, want het lijkt me geen goed idee dat er straks 3 mannen en 1 vrouw in de woonkamer staan en dat de camera dan draait terwijl Nina aan het grommen is. Ze moet even naar m’n ouders dus, maar dat vindt ze helemaal niet erg.

IMG_8817
Ik heb de hele nacht lopen bedenken welke jurk ik aan zou doen en welke schoenen en welke nagellak. Ik had het allemaal bedacht, maar uiteindelijk kan ik de jurk niet vinden en ik had ‘m gisteren nog in m’n handen. PANIEK! Na een uur rondlopen besluit ik iets anders aan te trekken, inclusief andere schoenen en inclusief andere nagellak, want de nagellak die ik er al op had zitten matchte niet met m’n jurkje. WAT EEN GEDOE!

IMG_8822
Maar! Kijk mij shinen! Ik ben er klaar voor! Gelderse Koppen, kom maar door!!!

IMG_8832
Het was ZO LEUK!!! Harm Edens is echt een hele leuke man en we hebben vooral erg veel gelachen. Ik wilde m’n filmpje dus niet in m’n kantoor laten opnemen, maar binnen 1 minuut stonden we met z’n allen in m’n mini-kantoortje tussen alle zooi. Ja, zo makkelijk ben ik over te halen. Maar die chaos, die rotzooi in m’n kantoor, dat is wel wie ik ben. Een keurig opgeruimde woonkamer, dat is dus niet wie ik ben. Of eigenlijk ook! Oh fuck, ik haat het als vrouwen beginnen met zinnetjes als: ‘Ja, ik was gewoon helemaal mezelf niet.’ Wie dan wel, kut? Ik voelde me in ieder geval volledig op m’n gemak tijdens het interview, dus ik hoop dat het een leuke aflevering wordt.

IMG_8836
Even wat losse shotjes maken van m’n sekstoys. Harm had alle dozen ondersteboven gekiept op de bank, dus, sja, CHAOS alom!

IMG_8843
Er waren eigenlijk al genoeg shotjes gemaakt om de aflevering mee in elkaar te draaien, maar Harm had bedacht om met een zuignap-dildo weg te rijden in z’n blauwe autootje als eindshot. De producente vond dit niet echt nodig, want er was genoeg materiaal, maar ik heb bijna gesmeekt of Harm dit alsnog zou willen doen. Voor mij! Doe het voor mij! Voor m’n buren, die waarschijnlijk allemaal achter de luxaflex zitten te checken wat er allemaal bij mij thuis gebeurt met die autootjes van TV Gelderland! Oooooh, please, Harm, please!! Ik hoefde Harm niet echt over te halen, want al toeterend reed hij met z’n blauwe autootje, inclusief dildo door de straat. SCORE! Dikke vette SCORE!!!!!!! Hoi buren!!!


Dit is het filmpje geworden dat ik tijdens het interview heb opgenomen, zodat ze een beetje konden zien wat ik zoal doe. Vooral erg gelachen, maar dat had ik al gezegd hè? HAHA!

IMG_8848
En wie komt daar aan?

IMG_8853
Het is de Nina!

IMG_8857
Die heeft de hele ochtend bij m’n vader op de bank gelegen.

IMG_8859
En zelfs zo breed gelegen dat m’n vader op een stoeltje moest gaan zitten. Compleet verwend dus.

IMG_8862
Waar vind je dat nog? Je ouders die een kopje koffie bij je drinken en het de normaalste zaak van de wereld vinden dat de allernieuwste sekstoys voor hun op tafel liggen.

IMG_8869
Het is maandag, maar dit negeer ik.

IMG_8870
En hier krijg ik toch volledig de schijt van! Mijn foto met Harm Edens is door iemand op Facebook (WIE, WIE, WIE!!!!) gerapporteerd als zijnde ‘containing nudity of pornograpy’. OMG!!! Hij heeft alleen maar een vibrator in z’n handen en we hebben hartstikke lol en niks geen seks of iets! Stelletje bekrompen, zielige mensen! En… heeft iemand van mijn ‘vrienden’ dit gedaan? Want wie anders ziet die foto? Of zou het 1 van m’n buren zijn, die dus geen Facebook-vrienden met me is, maar wel alles checkt? Ik kan hier niet tegen!!!!!! Om gezeik voor te zijn haal ik de foto weg, maar ik vind het echt sneu.

IMG_8871
Het is hier alweer avond en ik geniet van pulp-televisie en ik neem ondertussen 1,5 kilo aan folders door. Het zijn Mexicaanse weken bij de LIDL. Jippie.

IMG_8872
En van de verkering krijg ik toastjes met filet americain en een fijngesneden uitje. Hier hou ik heel veel van. Morgen zijn we VIJF JAAR samen!!! VIJF JAAR!!! Wat gaat de tijd toch snel.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Marjan schreef:

  Geweldig! Harm Edens met een zuignap-dildo op de auto. Eat your heart out… neighbours! (stonden ze nog niet op klompen en met een hooivork in de hand op je oprit? )

  *grinnik* hier ga ik de hele dag om lachen….

 2. Henriette schreef:

  Hahahah erg leuk. En herkenbaar hier hoor! Mijn ouders zijn 65 en kijken inmiddels ook nergens meer van op, zitten ook vaak tussen de speeltjes ;-) enne die auto…. tja… laat ik zo zeggen, sommige passen ook op een trekhaak van een carbagerun auto, hihi

 3. Buurmeisje M schreef:

  Hoi Buurvrouw,

  Mijn opa, oma, mama en papa hebben in een deuk gelegen over jouw beroep. Ik snap dit nog niet helemaal, ben nog maar 16 maanden oud

 4. Esther schreef:

  Geweldig! Wanneer wordt het uitgezonden?

 5. Debby schreef:

  Godverdomme…. wat een bekrompen kutten! Maar ze kunnen ons niet allemaal rapporteren. Wat als wij hem nou eens allemaal op onze facebook zetten? Kijken hoe snel de foto viraal gaat. Sneller dan een soa! Say the word en ik plemp er op hoor!

 6. Frederika schreef:

  Hahahaha! !! Wat een dag! Geweldig! En tsja.. mensen blijven sneu!

 7. Syts schreef:

  Luun, je Facebook profiel staat helemaal open voor iedereen. Ook niet-vrienden zien alles wat op je wall staat. Dus ook glurende buren :-)
  Dat kan je aanpassen in de Privacy Settings van je account zodat alleen je vrienden je posts zien.

 8. Patchwork schreef:

  :-D die dildo-car! fantastisch!

  En alvast gefeliciteerd met je 5-jarig verkeringjubileum!

 9. Hannah schreef:

  I loved the dildo-car!

  En je moeders haar, seriously. Nadat mijn moeder chemo had gehad had ze het zelfde soort haar, lekker dik en krullend. Ik noemde d’r altijd schapie.

 10. fuckit schreef:

  Niemand mag de zooi in je huis zien terwijl je al zo lang deze blog hebt? Beetje borderline!

  • lisa schreef:

   Defenitie van borderline: “is een persoonlijkheidsstoornis die begint in de vroege volwassenheid maar in de jeugd vaak al kenmerken laat zien. Opvallend zijn de instabiele en intense relaties met anderen. De relaties worden gekenmerkt door extremen: idealisatie en devaluatie of zwart-witdenken. Een ander kenmerk is een instabiel zelfbeeld. Verder komen impulsiviteiten en roekeloosheid vaak voor en kan de patient suïcidaal gedrag en woedeaanvallen vertonen” (Rigter, J, 2008) ten eerste vertoon Chantall geen kenmerken van suïcidale gedachten, ze staat positief in het leven en haalt eruit wat erin zit. Het zwart-witdenken heeft ze ook niet, juist als iets anders loopt dan gedacht maakt ze er het beste van. Het stukje over de intense relaties klopt, maar dat is een eigenschap van het ADHD en Chantall haar karakter. Het instabiele is er niet, ze is juist onwijs loyaal tegenover vriendinnen en kennissen. Dus, eerst even je feiten op een rijtje krijgen voordat je een stempel aan iemand geeft! En die mag je niet eens geven tenzij je een gecertificeerd psycholoog/psychiater bent. Fijne dag hè!

 11. Ilona schreef:

  De buurvrouw van Luna is psychiater? Handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *