web analytics

10

SUBWAYS, TROUWRING & CONCHITA

beginpaginatotaal

IMG_8698
Hi!!! Het is zaterdagochtend en ik heb voor mijn doen behoorlijk uitgeslapen, want het is 8:00!

IMG_8701
Gedoucht, aangekleed, jurkje aan, matching bloemetjes in m’n haar! Want… we gaan vandaag met het gehele gezin op pad.

IMG_8704
Om… bij de Subway te gaan eten! GATVERDAMME! Echt, werkelijk, gatverdamme. We dachten even ‘snel’ een BBQ-dinges-flatbread-weet-ik-veel te eten, maar het ziet er net zo uit als dat het smaakt. De verkering maakt terecht de opmerking: “Dit brood ziet eruit als zo’n schoonmaakdoekje.” Het broodje op de foto moet een American Steakhouse-broodje voorstellen! Nou, sorry Subway, maar; huil, zucht, steun. We hebben enorme spijt dat we hier iets hebben gehaald.

IMG_8711
Even snel naar de Xenos. In deze verpakking zit een condoom. Grappig. Dat ze condooms bij de Xenos verkopen vind ik dan weer niet zo grappig.

IMG_8716
WOEHOE!

IMG_8717
JOEHOE!

IMG_8719
Het plan van vandaag was; trouwringen uitzoeken. Hier op de foto zie je dat ik nog geen ring draag.

IMG_8727
En die konden we vandaag ook niet vinden… Of eigenlijk; die konden we wel vinden, maar we kregen bijna een soort van echtscheidings-moment, want de verkering, of mijn aanstaande, of mijn verloofde, of de man van mijn dromen, vond het nodig om bij de juwelier te gaan klagen over de prijs van trouwringen en dat je daar ook van op vakantie kon. Ja, toen was de romantiek bij mij wel een beetje over.

IMG_8728
Ergens in de stad stond een vogelhuis en iemand had een foto van Nina op het huisje geplakt. Geinig!

IMG_8733
Thuis lag er leuke post op de mat! Dit haakboekje kreeg ik van de dame achter www.catchat.nl, maar het is geschreven door Dendennis (als ik gevorderd haakster ben, dan ga ik een poging wagen tot het haken van de soepkip die erin staat).

IMG_8734
Over haken gesproken! Ik leerde dochter S. de grondbeginselen van het haken en dat ging heel goed!

IMG_8736
Ik maakte 3 bakken lasagna en deze bak is voor m’n ouders.

IMG_8739
’s Avonds kwamen J. en L. klaverjassen. En… voor het eerst sinds EVER hebben J. en ik gewonnen!!!!! SCORE! Dikke vette SCORE!!!

IMG_8740
L. houdt van gehaktballetjes!

IMG_8741
Nina ook.

IMG_8745
De verkering houdt de SCORE bij…

IMG_8746
Kwam dit ondertussen nog tegen op de Facebook. LEUK!

IMG_8748
Zie! Dochter S. blijft stug haken! Nina checkt of ze wel genoeg vasten en stokjes maakt.

IMG_8749
Op de achtergrond kijken we naar het Eurovisie Songfestival.

IMG_8753
En… ik ben best trots dat we tweede zijn geworden. Om 1 uur gaan J. en L. naar huis en de verkering en ik duiken meteen in bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Hmmm….. ik begrijp de aanstaande man wel. En de Xenos ook.
  Maar je kan wel goed lasagne maken :)

 2. Else schreef:

  Tsja zo kun je nog wel even doorgaan, laatst begreep ik dat jullie van jullie dure koffie ook wel op vakantie konden. Als jullie nou van de dure koffie op vakantie gaan en niet van de trouwringen . . . is dat een ideetje ?

 3. Esther schreef:

  Ik hou niet van goud en dus hebben we zilveren trouwringen. Héél goedkoop kan ik je zeggen. Mijn echtgenoot draagt ‘m toch niet, dus die boeide het uberhaupt niet of de ring nu zilver of goud was. Toen hadden we trouwens nog geen geld voor vakantie :-)))))

 4. esther schreef:

  Wij wilden destijds een enkeltattoo in de kleur van de ogen van ons (toen nog ongeboren) kind laten zetten als ie geboren was, in plaats van trouwringen.. Het moet nog steeds gebeuren en eerlijk gezegd zie ik een chocoladebruine tattoo op mijn enkel ook echt niet meer zitten.
  En een ring gaat dus ook niet gebeuren, maar dat vind ik als niet sieraden-draagster ook geen enkel probleem. Kan me wel voorstellen dat als je the whole shebang wilt (met jurk en feest en alles) een mooie ring daar ook bij hoort.

 5. Marjan schreef:

  Wij hadden destijds simpele gouden ringen…. dat was nog in de guldentijd…. als ik het omreken had ik er nu een dagje amsterdam van kunnen doen…. nou ja goed…. inmiddels alweer 6 jaar zeer gelukkig gescheiden, de ring is verkocht samen met nog wat goud en daarvan heb ik een nieuw bankstel gekocht… en eigenlijk ben ik daar heel erg gelukkig mee… eind goed al goed zeg maar….aan mij heb je dus ook niet veel …:-) .

  Condooms bij de Xenos dus? Ik zal eens kijken de volgende keer ;-)

 6. Natasja schreef:

  Misschien overwegen om goedkope ringen te kopen en op vakantie te gaan? Ik ben op de maandagochtend (=gratis) getrouwd zonder ringen, dat blijkt niet verplicht te zijn. Die ringen hebben we later gekocht voor 10 euro/gulden, maar het huwelijk staat nog als een huis ;) P.S. Het boekje van Dennis is zo leuk, ik hoop dat je er iets uit gaat maken!

 7. Kim schreef:

  Wij kochten zilveren vriendschapsringen (houden ook niet van goud) van een tientje per stuk, trouwden op een maandag, ik in een jurk van 99 (gulden). Geweldig ding, draag hem nu nog wel eens. Het is een soortement van fladderende lange gebroken witte hippiejurk. Had bloemen in m’n haar (ff gehaald bij het bloemenstalletje om de hoek). Met de rest van het geld zijn we lekker op vakantie gegaan de volgende dag. Naar Ibiza! Nooit “echte” trouwringen gekocht, nooit gemist ook:)))

 8. liess schreef:

  Wij zitten ook voor ringen te kijken, maar wel online. Heb nu mooie gezien in China lol. Stukken goedkoper.
  Maar toch maar even over denken, een trouwring in China kopen of een telefoonhoesje is toch wel iets anders lol

 9. BiteMe schreef:

  Wij vonden het ook schreeuwend duur na wat zoeken kwamen we uit in Almere bij Kool design, supertoffe gast en maakt mooie ringen niet voor een tientje maar ook niet zo gek dat je ervan op vakantie kunt. Misschien een tip!

 10. Esther schreef:

  Hihi, ik moet zo om je lachen. Die kaart met superman-hond, geweldig.

  Hm. Mijn Autocorrect maakt van ‘superman’ ’s perma’. :P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *