web analytics

6

PLOG WOENSDAG 15 FEBRUARI 2017


Aaaaaah, dat is nog eens fijn beginnen met werken!


Ik shake even wat smoothies voor m’n ouders en breng het langs. Goede dochter ben ik zo af en toe!


Bij m’n ouders kijk ik even terug naar Patricia Paay bij Jinek (M. en ik waren gisteren allebei te moe om het terug te kijken). Mag ik even een staande ovatie geven voor Patricia? GODDOMME wat deed zij dit interview goed en GODDOMME wat doet ze alles goed! Lekker wijf! #teampatries


Ik krijg een factuur binnen. Met onderstaande vraag erbij. Ja, natuurlijk vind ik facturen niet leuk, duh.


Ook niet leuk vind ik de Womanizer Plus Size. Het filmpje kun je HIER zien. Leuk filmpje hoor! Ik ga binnenkort proberen om professioneler te vloggen, maar voor nu blijft dit ook heel leuk.


OMG! M’n jurkje is binnen! AWESOME! Ik hou ervan.


Post van Webkim! Daar hou ik ook heel veel van!!


Maar misschien het allermeeste houd ik wel van m’n binnengekomen Lush-parfums! HOERAAAAAAA!


Ik hou ook heel veel van Nina natuurlijk.


Hier doe ik of ik ook slaap, maar dat is niet zo natuurlijk. Alles voor een leuke plog-foto.


Daar hebben we de oppaspuber alweer met haar huiswerk. En werkelijk OMG, OMG, ze kent ALLES! Echt! Zo ontzettend goed! Gaat nergens over.


Bapao verdiend! Ja, nee, jij niet Nina.


Okay, ik weet niet of dit opvoedkundig wel heel verantwoord is, maar ik denk het wel, want ik zeg constant dat dit niet de normale gang van zaken is binnen een relatie en eigenlijk binnen de hele normale wereld. Temptation Island is voor LOSERS!


Of-ie op schoot mag???


Nee, alleen Nina mag op schoot bij de puber. Snap ik.


Dit was dus superlekker!!! Mini-shoarma-broodjes!


Als de puber op bed ligt surf ik nog wat rond bij AliExpress, op zoek naar leuke jurkjes. Dit soort foto’s begrijp ik niet. Zijn die aangepast in Photoshop? Of heeft die dame echt zo’n dikke kont (prima overigens, een dikke kont). Ik kan van dit vraagstuk bijna niet slapen. Uiteindelijk toch gelukt natuurlijk. Tot een uur of 4:00. Toen begon ik lichtelijk ziekjes te worden. Hoesten. Hijgen. Snotteren. Het wegslikken-met-paracetamol-plan is meteen van start gegaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Else schreef:

  Fotosjop zou ik denken, zouden ze dan die ene tiet erop of die andere eraf gesjopt hebben :-( Maarreh past dat jurkje nou of floddert ’t ???

 2. Jan Folkersma schreef:

  Poes op schoot is essentieel om een relatie mens-poes te onderhouden.

 3. Ingrid schreef:

  Ohhhh….dat koppie van Nina. Wat is het toch een dankbaar object voor de foto’s.

 4. karin schreef:

  Ommegot waar heb je dat jurkje vandaan? Zo gaaf

  • Melia schreef:

   – Dear Mike & Jen ~ I hope you are both pleased with the way this turned out. Little Aiden did such a good job sleeping through it all, di#d&n8217;t he? :) More to come! ♥ ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *