web analytics

1

PLOG ZATERDAG 8 APRIL 2017


Goh, Luun, wat zit je haar goed! Thanks, vind ik ook!


BAM! Ik ga even knallen op deze zaterdag! Er moet een kastje van beneden naar boven en een ander kastje van boven naar beneden. Maar daarvoor moeten de kastjes eerst leeg. En georganiseerd!


Ik gooi al deze nagellakjes weg. Weg. Weg. Weg.


En ik mag van mezelf alleen deze houden. De rest was oud en opgedroogd. En hoeveel nagellakjes heb je eigenlijk nodig? Een stuk of 50 lijkt me genoeg (ik had er boven ook nog een paar staan).


M. en ik lopen naar de stad (we moeten aan de 10.000 stappen komen) en doen even een rondje over de markt voor wat kaas en wat nootjes. Dit waxinelichtjes-houdertje stond bij de Blokker. Lief.


Op de terugweg komen we deze portiek-poes tegen. Het lijkt een zwervertje die wel een eigen kleedje en bakje met eten en water heeft gekregen. Ook lief.


Deze kast komt dus van boven en is nu beneden. Dit was nogal een dingetje en dit had de eerste ruzie van M. en mij kunnen zijn geweest, maar is het niet geworden.


M’n bureau op zolder is wel heel leeg nu. Maar het wordt zo warm op zolder in de zomer, daar valt gewoon niet meer te werken na 12:00. Dus sowieso een win-win als straks m’n kantoortje beneden is.


Ik heb alles even hier neergelegd, dat zoek ik later wel uit. Maar er zit heus wel progressie in alles. ECHT HOOR!


Ik maak zelfs alles schoon met Mr. Muscle!


Frank heeft dus echt een ding met de bakken en dekentjes van Nina.

Work, work, work, work, work…

Een bericht gedeeld door Electric Luna (@electricluna) op

Ik ben goed bezig hoor!


Ooooh, voor mij??? Wat romantisch!


M. en ik doen even een cocktailtje bij Sixx. Hebben we wel verdiend, wat we hebben allebei heel hard gewerkt op deze zaterdag.


Zo hard dat we zelfs nog een cocktailtje verdienen. Hoe mooi zien die plakjes bloedsinaasappel eruit in dat gin-tonic-glas? Heel mooi!


Goh, gezellig hoor, dat bijwerken van je social media als je met je vriendje de deur uit bent. Zo jammer dit.


Nina heeft het heel zwaar gehad toen we even de deur uit waren. Ze dacht dat we nooit meer terug kwamen en dat we niet meer van haar hielden.


Als troost krijgt ze een boterhammetje.


En wij eten een spaghetti met bolognesesaus uit de diepvries. Met verse rucola en Parmezaanse kaas. Dat dan weer wel. En we gaan om 21:30 naar bed. Op de zaterdag! Want; dus echt hard gewerkt vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Frank is gewoon een beetje verliefd op Nina:)
    Wat zien die cocktails er prachtig en aantrekkelijk uit. Nou ja….niet nú om negen uur ’s ochtends natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *