web analytics

1

PLOG ZONDAG 9 APRIL 2017


Begin de zondag met… het opzetten van een paar liter pompoensoep.


En een smoothie met een konijn, want het is Palmpasen vandaag.


De rest van de ochtend ben ik in m’n atelier te vinden, want deze XXXXL dromenvanger van 60 x 180 centimeter moet af! Voor een huwelijksfeest! Hij is helemaal AWESOME geworden… en zo groot dat ik ‘m dus niet in 1 keer op de foto krijg. Moet ik nog even doen morgen (als ik wat meubelstukken heb verplaatst). In de dromenvanger hangen 20 lege flesjes, zodat gasten van het feest er een briefje in kunnen stoppen met hun wensen voor het bruidspaar! Hele mooie, fijne, lieve opdracht, dit. Er hangen in de ring allemaal dingetjes waar het bruidspaar om vroeg (en uiteraard probeer ik aan al hun wensen te voldoen)!


Daarna ga ik m’n kas opzetten. Ik had hierbij dus om hulp kunnen vragen van M., maar om hulp vragen is dus niet echt mijn ding. Want ik kan dus ALLES PRIMA ZELF, JA! Pas als ik iets echt niet alleen voor elkaar krijg, vraag ik of hij even met wat brute mannenkracht wat dingen in elkaar kan schuiven.


Maar hij staat!


Glaasje ice tea verdiend!


Nien, wat ruik je????


Oh, een boterhammetje met kipfilet en ei! Lekker hè, buiten eten?!


Jezus! Zit m’n haar nog steeds zo goed?


M. en ik zijn uitgenodigd bij vriendinnetje F. en D. voor een drankje op hun terras. Uiteraard gaan we wandelend die kant op, want we moeten de 10.000 stappen halen vandaag. Onderweg kom ik een stuk weggegooide lampionplant tegen en ik vind ‘m zo mooi dat ik ‘m eigenlijk mee wil nemen, maar ja, wat heb ik eraan??? Ik maak er dus maar een foto van, zodat ik ‘m niet vergeet. Knal-oranje; WOW!


Meta.


Gin-tonic voor mij, rum-cola voor M.! Life is very, very good. And very, very sunny!


Echt hoor! LEKKER! Wat heb ik de zon gemist! Ik voel me meteen 100 keer beter.


En als we na het borrelen weer thuis arriveren hebben we + 10.000 stappen gezet vandaag.


Maar nu kan ik niet meer. Gelukkig is M. nog wel in staat om Nina uit te laten en laat hij me achter met een bakje chipjes en een wijntje.


Lekker loungen op m’n loungebank.


Dit is dé foto van de dag! Nien, wat ben je toch LIEF! En knap!


Echt hoor! M. en ik blijven met Nina en de poezenboys buiten hangen op de loungebank tot het donker (en koud) wordt.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Klinkt als een perfecte zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *