web analytics

5

PLOG DINSDAG 29 AUGUSTUS 2017


Ik had grootste plannen voor vandaag, maar het wil allemaal nog niet zo vlotten. Van diverse kanten hoor ik dat ik me er gewoon aan moet overgeven, aan mijn lichaam dat vraagt om rust, omdat ik er anders nog veel langer mee bezig ben. Oh. Nou, eh, ik doe m’n best. Ik kijk een herhaling van ‘Vier Handen Op Een Buik’.


En span ondertussen wat kleine dromenvangertjes op.


Oh! Kijk eens hoe schattig deze weer is geworden! M’n lichaam vroeg erom om deze te maken, dus ik heb goed naar m’n lijf geluisterd. Echt.


Bruce ziet me ook liever weer op de bank liggen. Vond-ie mooie tijden.


En ook Nina vond het leuker toen ik nog op de bank lag. Maar ja, nu wordt ze elke dag tussen de middag uitgelaten door Piet en Riet, inclusief koekjes voor en na, dus eigenlijk heeft ze niks te klagen.

Ik heb een leuk idee voor een nieuw product en overleg even met m’n moeder. Iets met dildo’s.

Na een koffie en een hele dikke DANKJEWEL voor het uitlaten van Nina ga ik weer verder aan het werk… ik ben nog steeds bezig met een review die niet wil lukken… ik overzie m’n eigen tekst niet meer, dus… dan maar even een tripje down memory lane! Ik werk al 17 jaar ‘in de seksindustrie’! OMG!


Ja, maak dan geen plog-foto’s. Het is een oplossoepje met van die ronde croutons. Goed voor de snelle trek. Ik heb ook al 2 kokosmacronen op, daar niet van. Ik moet goed eten en vooral; kijken of ik overal weer tegen kan qua galblaas. Of eigenlijk; zo zonder galblaas. Kokosmacronen; no problem.


Ik kan ook geen geluid meer om me heen verdragen tijdens het schrijven, merk ik. Normaal gesproken heb ik al moeite met het luisteren naar Nederlandstalige muziek terwijl ik schrijf, nu lukt het ook niet met Engelstalig. Pffff… nou ja, dan maar wat house… en weet je wat… dan maar gewoon even naar m’n lichaam luisteren en niks doen.


Ik krijg post van m’n vrienden van de AliExpress!


En superleuke post van D. & M.! Het zijn stukjes lava van de vulkaan Teneguia op La Palma! Deze passen precies in een flesje, zodat ik alle elementen (vuur, aarde, lucht, water) in m’n dromenvangers kan ‘stoppen’… voor de spirituele medemens! WOW!


En… ik hoef lekker niet te koken vanavond, want ik ben uitgenodigd voor een hapje Vietnamees bij m’n ouders! Lekkkkker! Ook al heb ik net 2 kokosmacronen op, ik schep 2 borden vol.


ZALIG HOOR! Het is een gewoon simpele foto, maar voor mij zegt deze foto; thuis. Pappa, mamma, aan een gedekte tafel met Vietnamees!


Thuis is alles nog in rust.


En… er zijn nog meer pakketjes bij de buren bezorgd! Fijn!


Vooral dit is fijn! Henna! Ik ga m’n haar meteen verven, want het is hard, heel hard nodig.


Maar eerst nog even een foto met het speeltje waarvan ik een review zou schrijven. En ik zou dus eigenlijk die review deze avond nog online willen zetten, maar ik krijg dat alsnog niet voor elkaar. Chaos in m’n hoofd. Ik kijk allerlei programma’s door elkaar, eet nog 3 kokosmacronen en spoel ’s avonds m’n henna uit. Perfect gelukt. Goed naar m’n lichaam geluisterd! M’n lichaam vroeg om rode haren; check!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Goed bezig!
  Mmmmm……
  vietnamese loempiaatjes. Haren lekker weer in DE kleur.

 2. Marjan schreef:

  Jouw lichaam spreekt heel duidelijke taal tegen jou, dat is fijn!
  De dromenvanger is binnen en wat is ie mooi! Gisteravond heb ik hem aan vriendin 1 overhandigd, en ze was zichtbaar ontroerd… de dromenvanger hangt nu op een prachtige plek in de woonkamer en het avondzonnetje valt er prachtig doorheen. Liefs!

 3. Else schreef:

  Goed eten, goed rusten en weer opstarten. Voorzichtig weer opstarten en kokosmacronen op de boodschappenlijst zetten.

 4. Buuf schreef:

  Die kokosmacronen tussendoor doen het hem! Heerlijk! Weer fijn lezen!

 5. Judith schreef:

  Ik zeg: balanssteen??
  Haha rustig aan hè ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *