web analytics

7

PLOG MAANDAG 28 AUGUSTUS 2017


Nou! Belofte maakte schuld! Vanaf vandaag gewoon weer dagelijks ploggen of bloggen of vloggen (jullie hebben het gemist hè, geef het maar toe)! Deze foto is nog van vorige week vrijdag (ik had ‘m gisteren ook nog bij de weekplog gezet)… toen aten we pannenkoeken! Lekker en al heel lang geleden dat ik die at. Goedkoop en makkelijk! Ik moet zo nodig m’n haar verven, of misschien voor coup-kaal gaan, net als M., dat scheelt een hoop gedoe. Maar ja, de Turkse supermarkt is overgenomen door andere Turken en deze hebben ook een ander inkoopsysteem, waardoor ze nu dus al een maand mijn henna niet op voorraad hebben. Ze zeggen het steeds te gaan bestellen, maar ja, nu heb ik het zelf al online besteld.


Gisterochtend maakte ik de weekplog van vorige week.


Uiteraard bijgestaan door de liefste kantoorkater van de wereld. Die wilde graag de hele dag op schoot, maar ik heb er maar een speciaal stoeltje voor hem bijgezet in het kantoor, want ik werd er een beetje moe van. Ondertussen doe ik ook maar meteen m’n BTW-administratie van juli.


En ik moet een nieuwe wok. Graag met deksel. En graag ook voor inductie. Ik scroll wat en vind niks. Ligt aan mij. Ik ben nog zo wazig als een watje in m’n hoofd.


Deze wil ik wel, maar het duurt een week om te bezorgen. Ja, dat slaat natuurlijk helemaal nergens op IKEA!


Ik lunch/ontbijt met een restje kip-kerrie-spruitjes met amandelen en koriander. Mijn volledige totale lievelings! Hoera voor spruitjes!


HIER staat het recept!


Zal dit dan de laatste courgette zijn uit eigen tuin? Ik heb weinig plezier gehad van m’n tuin deze zomer. En ik heb de moestuin ook totaal niet bijgehouden (en heb ook weinig geplant). Ik had andere dingen aan m’n hoofd, maar volgend jaar ga ik er weer voor.


Kijk! Nou! Een nieuwe, roze waterkoker! Gekregen van m’n ouders, die heel goed hebben opgelet toen ik vorige week het LIDL-foldertje doornam! Ik wilde deze HEEL graag! Maar ik wilde ‘m zo graag dat ik vanmorgen om 8:00 sharp ‘m zelf ook besteld heb bij de LIDL-online! Dus… als die binnenkomt ‘m maar even terugbrengen naar de winkel, hahahaha! Maar; HELE gave waterkoker en hij matcht gezellig met m’n koffiezetapparaat.


Nina is weer uitgelaten door m’n ouders. Vindt ze fijn. En ik ook.


Ik schrijf een review van de Steel Elegance. Doel: ook weer elke dag een review online (geschreven of gevlogd). Maar ja… je kan wel meer doelen stellen, je eraan houden, daar gaat het om. Maar ik ga ervoor. Ik verlang enorm naar rust, ritme en regelmaat (story of my life)!


Ik maak even een leuke productfoto, maar ik heb al eerder deze mannetjes gebruikt, dus…


Het wordt uiteindelijk deze!


Bruce? Bruce!


Meteen maar weer verder met het schrijven van een review over de We-Vibe Ditto (dat paarse dingetjes).


Eh… je weet dat je het niet moet lezen. Toch doen.


Voor het eerst sinds, sinds, sinds… sinds HEEL LANG, mislukt het eten. Ik dacht van het restje stoofvlees van gisteren een pastasaus te maken en nu heb ik dat wel vaker gedaan, maar dat was met een ander basisrecept… nu heb ik tomaatjes, ui en paprika toegevoegd aan een enigszins zoete saus (kruidkoek) en dan ook nog met Parmezaanse kaas en OMG! NOOOOOO!!!!


Gelukkig denkt M. net als ik niet in problemen, maar in oplossingen! We gaan lekker tapas eten! Op het terras! Hmmmm!


We zijn rond een uur of 21:00 weer thuis en ik ben weer MOE. Echt… hoe lang gaat dit duren? Ik wil graag m’n eigen en oude energie weer terug! Maar vooral graag m’n eigen geestelijke vermogen om heel snel te kunnen schakelen. Ik heb 1,5 uur over deze plog gedaan, terwijl ik zoiets normaal gesproken in een half uurtje in elkaar draai. Nou ja, rustig aan dan maar. Tot het lezen van dit boek ‘De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje’ ben ik ook niet gekomen gisteravond. Ik viel meteen in slaap.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Linda schreef:

  Komt vanzelf weer die energie… rustig aan.en dat boek is heel erg leuk!

 2. Marjan schreef:

  Rustig aan, die energie bouwt gewoon langzamer op. Komt vanzelf weer…. oooo dat boek, ja dat is heel leuk… moet ik ook weer eens lezen, goed idee!

 3. C.J. schreef:

  Ik geef het toe!!!

 4. Else schreef:

  En ik ook, zo erg zelfs dat ik vanochtend extra vroeg opgestaan was . . . en teleurgesteld – je was er nog niet. Maar ik zie nu waarom, doe maar rustig aan hoor – pak die slaap.

 5. Pamelz schreef:

  Keifijn toch wel weer, die dagelijkse plogs vol knussigheden, lekkere gerechten, speeltjes etc…
  Vermoeidheid heeft volgens mij landelijk toegeslagen, hoor niet anders om me heen vanuit alle hoeken van het land ?
  Ben zelf aan de magnesium en B6 begonnen…extra pitamientjes is sws goed. Als ik mijn 84jarige vader in zijn biologische groentetuin tekeer zie gaan en die dan ’s avonds ook nog even competitie tafeltennis gaat spelen, wetende dat hij al de helft van zijn leven extra vitamines en mineralen tot zich neemt…ik teken er voor!
  Luister naar je lichaam Luun en geef toe… hoe moeilijk dat ook is. Je lichaam rekent anders echt met je af..
  Succes en oh Ja, love to see you back!! ❤

 6. Esther schreef:

  Ik heb ook vorige week die pan van Ikea gehaald! Hij bevalt de kok in huis erg goed.

 7. Ingrid schreef:

  Hopelijk ligt je energie nog ergens verstopt en komt het gauw boven water. Want vaker een plof is toch wel heel gezellig om.te lezen.
  Maarrrrr denk niet aan ons…..jij mag gewoon doen waar je je goed bij voelt. Fijne dag verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *