web analytics

5

PLOG 21 AUGUSTUS T/M 27 AUGUSTUS


Lieve Maanisch-lezers en -lezeressen! Dit wordt m’n laatste weekplog hoor! Vanaf nu weer gewoon dagelijks ploggen in de ochtend! Maar de afgelopen 6 weken waar echt de raarste, stomste, gekste weken ooit (okay, okay, niet overdrijven). Maar ik heb niet echt een vakantiegevoel gehad. Ik heb me vooral onwijs zorgen gemaakt over m’n gezondheid en in een soort waas geleefd. Die waas is er nog steeds wel (hallo narcose), maar ik ben in ieder geval weer gezond! Ik moest het eigenlijk na de galblaas-operatie rustig aan doen, maar ja… ik kan dat zo slecht. En dat heb ik de weken hiervoor al gedaan, dus zodra ik me ook maar ietsje beter voel loop ik gewoon weer mee met het uitlaten van Nina ’s ochtends en ’s avonds en ik doe ‘wat dingetjes’. Wat ik precies doe ben ik eigenlijk alweer snel vergeten (hallo narcose), maar gelukkig heb ik ook wat foto’s gemaakt. Zo maakte ik zakjes met maan-buttons! Met poesjes en maantjes en verliefde stelletjes op vintage foto’s. Heel schattig! Je koopt ze hier: www.maaneschijn.nl.


Complimenten voor de kok! De Luna-fluisteraar is zich aan het ontpoppen tot een culinair wonder. Hier; kip-kerrie met rijst! Erg lekker en fijn dat ik niet hoef te koken!


Even een kleine compilatie van m’n Insta-stories! Het is een snelle manier van leuke dingen delen. Het shirt rechts hoop ik deze week binnen te krijgen! Hoe leuk!


Ik zet m’n 365ste review online op www.climaximaal.nl! HOERAAAAAA! Ik begon, kuch, 4,5 jaar geleden aan een 365dagen project, maar daar heb ik dus wat langer over gedaan (soms word je ingehaald door het leven). Maar, who cares, ik heb 365 seksspeeltjes getest en gereviewed! Op naar de 1000! M’n productfotografie wordt in ieder geval wel steeds beter en lekkerder! Bovenstaande Tenga Smart Vibe Ring is erg goed en fijn (en lijkt op een dropsleutel, hoorde ik van een vriendin).


Deze foto zet ik even speciaal tussen de plog voor m’n vader! Daar in het water zitten 3 extreem, belachelijk grote, vissen. Ik denk dat het brasems zijn en ze zijn zeker een meter lang (deze foto is vanaf zolder genomen). Dus… Piet! Gooi die hengel er maar weer in hier!


En… nog een project dat ik deze week afrondde! Dit is kraanvogeltje nummer 1000!


HOERA!!!!! Zo zien 1000 kraanvogels eruit.


Echt super, maar ja, ik ben toch niet helemaal tevreden. Ik heb ze random door elkaar en ik wil ze toch wel liever op regenboog sorteren. ZUCHT.


De dromenvanger-bestellingen lopen gelukkig ook gewoon door.


Met extra cadeautjes! WOW!


Ik zie er ook weer bijna beter uit. Bijna. Ik kijk nog een beetje moe uit m’n ogen en ik ga elke dag om 21:00 naar bed en 6:00 eruit. Ik slaap zoals ik nog nooit heb geslapen en ik droom niks. Blanco!


OMG! YES! YES! YESSSSSSSS! M. en ik doen een rondje markt en stad en we moeten allebei een nieuwe bril! De bril die ik dagelijks draag valt bijna uit elkaar (pootje kapot, aaargh). Ik kom deze unicorn-bril tegen die ik gewoon MOET nemen. Mijn naam is written alllll over the glass!


En gelukkig hadden ze ook nog een gewone ‘cat eye’-bril in het zwart.


YES!


En nog een keer YES!!!! Nu 2 weken wachten totdat we ze op mogen halen.


Even weer een staaltje productfotografie! Zaterdagmorgen weer bloemetjes gehaald op de markt (dahlia’s, mijn lievelings) en die kunnen meteen dienst doen voor de We-Vibe Ditto buttplug!


De rest van de zaterdag ben ik 6 uur bezig om de 1000 kraanvogels weer uit te halen en weer aan elkaar te rijgen. Je kan veel over mij zeggen, maar niet dat ik geen geduld heb (als het moet).


Nu ook nog even aan een mobiel hangen en dan is het echt klaar.


Nog meer productfotografie? YEP! Voor bij SEKSTOY REVIEW #366: FUN FACTORY BOOTIE RING.


Oh. My. God! Deze wil ik. In het groot. Op canvas. Hoe zoet!!!


Maar dit is NOG zoeter! M’n lieve overbuurvrouw weet dat ik helemaal My Little Pony-fan ben en haar schoonzus heeft er nog 2 liggen van vroeger. WOW!!!!! Op rolschaatjes!!! Leuker dan dit wordt het niet vandaag!!!


Of misschien wel, want deze is OOK GEWELDIG! Met een kroontje en een cape! OMG!! Deze pony’s krijgen een ereplaatsje in m’n kast!


De rest van de zondag hangen we buiten met z’n allen. Man, vrouw, katten…


En hond!


M. maakte deze prachtige foto van Nien! Wat een knapperd (allebei).


Deze familiefoto kwam ik later nog tegen… vrijdagavond, pannenkoeken gebakken… Ik moet hoognodig m’n haar verven, maar ja, ik durf niet zo goed, want dat henna, krijg je onder de kraan niet zo goed uitgespoeld… en dan moet het onder de douche en dat met die gaten in m’n lijf (ja, ze zijn dicht hoor, weet ik heus wel)… En ach, wat maakt die uitgroei uit, ik leef nog!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik ben helemaal flabbergasted van die prachtige foto van Nina… wat is ze knap! Ooooh en die kraanvogels, wat een geduld zeg, 6 uur pielen LOL Ik zou ze van frustratie zo in de krantendoos gepropt hebben… dat is dan weer niks voor mij, iedereen haar eigen talent. Fijn om te zien dat het goed met je gaat, lekker op je eigen tempo, dat verplicht rustig aan doen, pfffff ooo en morgen komt mijn dromenvanger… ik ga ze van de week aan mijn liefste vriendinnen geven, ik ben zo benieuwd wat ze er van vinden, dat hoor je nog.

  Liefs!

  Liefs!

  • Luna schreef:

   Jaaa, hij komt eraan!!!! En… ik ben natuurlijk al 3000 uur bezig geweest met vouwen… dan maken die extra uurtjes qua aan elkaar rijgen ook geen bal meer uit :-)

 2. Ingrid schreef:

  Heerlijk zoveel kleur op je foto’s! Fijn om te lezen dat je je oude zelf weer stukje bij beetje terug krijgt.
  En Piet kan ook wel een verzetje gebruiken denk ik. Lekker vissen bij zijn mooie en weer gezonde dochter:)

 3. Terrence schreef:

  Helemaal leuk ende gezellig! En ja, veel slapen is best fijn.

 4. Joop schreef:

  Mooie foto van Nina (op ooghoogte gefotografeerd, en zo hoort het ook). Goed gedaan van M.
  En tegenlicht is ook mooi.
  M. kan vast ook een paar mooie foto’s van jou maken, Luun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *