web analytics

2

HOUSE OF KLAVERJAS CARDS ON SUNDAY

middengelukt1

IMG_5645
Het is zondag, opgestaan rond 7:30, heel veel en heel goed geslapen, maar nog steeds moe. Ach, het is weekend.

IMG_5649
En met m’n haar los ziet het leven (en ik) er een stuk beter uit.

IMG_5653
We kijken naar 2 afleveringen van The Graham Norton Show tijdens het ontbijt. Huilen van het lachen! Deze show is met Katy Perry en Katy Perry is echt geweldig! Niet alleen heel knap en getalenteerd, maar ook nog eens grappig.

IMG_5657
Daarna weer een stuk of 5 aflevering van House of Cards. Ook nog steeds geweldig.

IMG_5658
OMG! Ze hebben bij de LIDL ook superkekke lingerie binnenkort!

IMG_5660
Ik wilde heel graag deze fruitboompjes bij de LIDL gaan halen deze week, want het leek mij als Betuwse vrouw gewoon erg leuk om een appelboompje in de tuin te hebben, maar volgens onze tuinvriend A. zijn dit geen goede boompjes en moet ik die niet gaan kopen. Hij had een beter adresje. Okay.

IMG_5661
’s Middags komen m’n ouders een paar potjes klaverjassen. We hadden paling op toast en boter, maar die was zo snel op dat ik er geen foto van heb. Was dus erg lekker. Van de HANOS.

IMG_5663
Dit is mijn moeders ‘wat moet je nou’-gezicht naar m’n vader. M’n moeder en ik wonnen het eerste potje klaverjassen namelijk. Het tweede potje wonnen de mannen met 800 punten, maar de mannen zijn een stuk sportiever dan wij en praten daar gewoon niet over (na). Na het kaarten nog een zuurkoolloempia als toetje (ze zijn ECHT geweldig).

IMG_5665
De poezenboys hebben m’n zorgvuldig gebouwde PloesiePoesie- en stoffenstapel gesloopt.

IMG_5669
Ik haal eindelijk, maar dan ook echt eindelijk dit KUT-level. Heb er 4 weken in vast gezeten!

IMG_5670

Hier onder deze theedoek liggen m’n mueslibolletjes te rijzen. Ik heb staan kneden en kneden en kneden en het deeg heeft 2 keer gerezen en de bolletjes daarna ook nog een keer, maar de mueslibolletjes zijn, na het bakken, keihard. Mislukt. Jammer dan. Voor Nina, voor door de brokken dan maar.

IMG_5674
We kijken Boer Zoekt Vrouw en ik weet niet hoe hij het voor elkaar heeft gekregen, maar vorige week was ik helemaal onder de indruk van boer Geert, maar deze week erger ik me weer kapot. Het was me nooit echt opgevallen, of het had me nooit echt gestoord, maar hij praat constant in de 3e persoon over zichzelf en hij vindt zichzelf zooooooo’n moeilijke man, en ooooooh, waar begint Hetty aan, en oooooooh, met hem leven is zoooooo moeilijk. Huil. Snik. Zielig voor je uit staren. Man up, dude! Als iets een afknapper is voor vrouwen is het een man die zichzelf zielig vindt.

Vorig jaar was J. wel heel zielig, want die had het hotel onderkotst na ons 8-gangen diner bij Villa Copera...

Vorig jaar was J. wel heel zielig, want die had het hotel onderkotst na ons 8-gangen diner bij Villa Copera…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ivonne Middelbos schreef:

    Ha fijn! Nog iemand die zich dood ergerde aan Geert! Ik dacht echt, Hetty..dit is je kans, nu wegwezen bij zo’n man!

    Leest trouwens wel een beetje raar twee x het woord binnenkort in een zin over die hipsters ;-) . Maar ze zijn wel gaaf om te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *