web analytics

0

HAPPEN EN HANGEN OP ZATERDAG

middengelukt1

IMG_5615
Vandaag doen J. en ik helemaal niks. Geen verplichtingen, geen afspraken. Niks. Het enige dat we vandaag moeten is Nina uitlaten. Maar daar houdt het allemaal op. Ik heb 11 uur non-stop geslapen, maar ik ben nog steeds moe.

IMG_5625
We verwennen onszelf met een XXXL-schaal antipasti.

IMG_5629
Met m’n zure visjes.

IMG_5638
En een Nina die ook wel een visje zou lusten, of een stukje kaas. Of worst. Of iets!

muziek
We kijken de hele dag afleveringen van House of Cards (werkelijk briljante serie, al moet je ‘m eigenlijk niet kijken als je een klein beetje vertrouwen in de politiek wil houden). ’s Avonds schakelen we door naar The Voice Kids en daar zingt een meisje een liedje van Gloria Estefan en voor ik het weet zit ik in een trip down memory lane op Youtube. Phil Collins, Neneh Cherry, Salt ’n Peppa, Madonna, GEWELDIG! Ik ben blij dat ik een jaren-tachtig-vrouw ben. Wederom vroeg naar bed. We zullen het wel nodig hebben.

Vorig jaar gingen J. en ik uit eten bij Villa Copera!

Vorig jaar gingen J. en ik uit eten bij Villa Copera!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *