web analytics

4

ROODBORSTJES, FLIPJE & SUSHI

beginpaginatotaal

IMG_1921
Ja, zaterdag en uitslapen, dat deed ik misschien toen ik nog studeerde, maar meestal ben ik er tegenwoordig zaterdag ook gewoon om 7:00 uit. Nou ja, wakker is wakker.

IMG_1924
Ik zet een was aan, die ik de rest van de dag vergeet, zodat ik dezelfde was morgen nog een keer aan moet zetten.

IMG_1925
Ik maak een vruchtensmoothie.

IMG_1928
En ik maak alweer de linzensoep van Janine.

IMG_1930
De verkering en ik kijken samen een paar afleveringen van The Following, seizoen 2. We zitten er meteen weer in. Nou ja, eh, sort of. Dochter S. is bij vriendin I. blijven slapen, dus we hebben een ochtend en middag geen kinderen in huis in het weekend!!! We maken meteen gebruik van de mogelijkheid om ongegeneerd op de bank in slaap te vallen.

IMG_1936
In dit blik zit een gedeelte van mijn kruiden. Ik heb heel veel kruiden. Ik wil, als ik ergens een recept lees, alles kunnen maken en niet op zoek moeten naar bijvoorbeeld mosterdzaadjes of nigellazaadjes. Als ik een potje of zakje zie met kruiden die ik nog niet heb of ken, dan neem ik het mee. Het wordt de hoogste tijd om al m’n kruiden een keer te gaan re-organiseren, maar ik denk dat ik daar een hele plogdag mee bezig ben.

IMG_1942
Nien, je oor zit verkeerd.

IMG_1956
Dit is ons ontbijt. Stokbrood met een restje rollade in de jus.

IMG_1973
Het is dus zo ongeveer zo’n dag. Ongegeneerd hangen.

IMG_1980
Ik kijk de hele dag Toddlers & Tiaras op TLC en de verkering vind het stom, maar die zit al 2 weken in hetzelfde Candy Crush-level vast, dus hij klaagt niet heel hard over de tv, maar wel over z’n level dat gewoon niet te doen is. Ah joh! Geef het nou maar op!!

IMG_1983
Mijn groente- en fruittrolley moet gevuld, dus we gaan even snel langs bij de Turkse supermarkt. Ik scoor hier heel veel. Raddicio voor 1 euro, hmmmm… met rucola en Parmezaanse kaas en olijfolie!

IMG_1993
Even snel naar de Action waar ik volledig verliefd werd op deze Hello Kitty-blikjes, maar ze niet koop.

IMG_1995
Thuis weer verder met Toddlers & Tiaras op TLC. Het is de Toddlers & Tiaras-marathon!!!

IMG_1997
Deze foto komt voorbij op Facebook. Word ik blij van. De cavia vast niet zo, maar het lijkt me sowieso geen pretje om een cavia te zijn.

IMG_2025
We worden opgehaald door vrienden L. en J., want zij hebben nog een etentje van ons te goed. Op weg naar het restaurant komen we Flipje tegen.

IMG_2027
En nog een keer. Hoi!!!!

IMG_2030
Keuzes! Keuzes! We gaan weer eten bij Goya, een all you can eat-sushi restaurant (maar ze hebben ook vlees, want de mannen zijn niet zo van de sushi vandaag). We eten schandalig veel. Maar dan ook echt schandalig.

IMG_2044
De pubermeiden zijn lichtelijk jaloers dat wij sushi gaan eten en dat zij het met een bak shoarma moeten doen. “Neem je voor ons ook een paar sushi’s mee?”, vragen ze met hele lieve, knipperende ogen. Ehm… ehm…  Ja, die sushi’s passen gemakkelijk in mijn roodborstjes-tas.

IMG_2050
Cheers babe!

IMG_2051
OMG! Het was allemaal zo lekker!!!!

IMG_2054
We zijn rond 21:00 weer thuis en we gaan klaverjassen. De mannen tegen de vrouwen. Vriend L. heeft dan wel geen tatoeage van Flipje, maar wel een tatoeage van Tiel. Als je nu denkt; oh, die vriend L. moet je zeker niet in een donker Tiels steegje tegenkomen, dan heb je gelijk! Hahaha, nee hoor, L. is een schatje!

IMG_2056
Ik ben niet zo’n schatje geweest door daadwerkelijk een paar sushi’s mee te nemen in mijn tas. Ik schrijf ‘nemen’, maar het is gewoon stelen, want het is dus all you can eat en niet all you can take away, Luna! Bij thuiskomst leg ik uit dat dit niet de bedoeling is van het leven en dat ik een slecht voorbeeld voor ze ben. Do as I say, don’t do as I do!!! Het boeit de meiden weinig, want ik heb sushi!!! SCORE!!! Nina krijgt geen sushi, maar wel heel veel TLC.

IMG_2067
Vriendin J. had een toetje meegenomen en ook al dachten we dat er écht niks meer bij kon na die sushi-marathon, maar dan ook echt niks, eten J. en ik samen de hele zak op.

IMG_2069
Hier vraagt Nina of vriend L. even met haar naar een donker steegje wil. Nou vooruit, nog 1 rondje met het hondje dan. Alle rondjes klaverjassen hebben J. en ik verschrikkelijk verloren. Wij verdenken de mannen van vals spelen, maar we kunnen het niet bewijzen. We gingen om 1:30 naar bed. Topdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Anna-Maria schreef:

  zeker topdag jatteneur!

 2. Gerda schreef:

  Ooh sushi! Ik mag vanmiddag weer aan de rol voor onze bende van ellende. Helaas vinden ze het ALLEMAAL lekker! En die cavia’s!

 3. Kim schreef:

  Elke dag nadat ik je plog heb gelezen krijg ik zo’n trek in allerlei lekkers….Ben jaloers op wat jij allemaal kunt eten. Ik was allang helemaal dichtgegroeid. ’t Is niet eerlijk:)))

 4. Hej , är din blogg också! Jag kommer hit varje dag och jag gillar verkligen det !
  Tack och lycka till!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *