web analytics

2

KATJES, KLAVERJASSEN & EEN KIPPENNIERTJE

beginpaginatotaal

IMG_2075
Zondag, 7:00. Lig al een uur wakker, dus dan kan ik er maar beter uit gaan.

IMG_2077
Oh. Fuck. De keuken, de woonkamer en de eetkamer zijn 1 grote teringzooi. Ik word hier heel chagrijnig van. Als de verkering later wakker wordt, dan geef ik m’n klachten door aan de commissie. Als dochter S. later wakker wordt, dan krijgt ze ook even wat klachten en aanpassingsmogelijkheden te horen. Ik eindig met een (God, ik ga echt op mijn moeder lijken): “Het is hier geen hotel!” Maar ja, dan is alles al opgeruimd, want ik was niet van plan de hele ochtend naar die teringzooi te blijven kijken. De volgende keer draai ik iedereen de nek om.

IMG_2084
Bruce helpt me even met m’n plog van gisteren online zetten.

IMG_2089
Ik ben een sucker voor foto’s van aangeklede beesten.

IMG_2090
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik laat de was van gisteren nog een keertje draaien. En… ik hang ‘m zelfs nog op vandaag. Ik draai zelfs nog een wasje en ook die hang ik op. En het is niet eens maandag.

IMG_2100
Is this CUTE or what???? Wij hebben een glazen overkapping in onze achtertuin en kater Frank likt die, als het geregend heeft, vakkundig schoon.

IMG_2103
De pubermeisjes liggen nog te slapen en Nina lag aan hun voeteneind, maar het is de hoogste tijd voor een rondje met het hondje.

IMG_2116
Ik pluk wat katjes en Nina speelt wat met een tak. Ik <3 katjes.

IMG_2120
Ik verwijder alle spam-registraties van het Climaximaal-forum. En ik zet er meteen (nou ja, meteen, ik had het veel eerder moeten doen) een captcha-code op, zodat spammers geen kans meer hebben om zich te registeren.

IMG_2124
We kijken nog maar een aflevering van The Following. Het is heel spannend.

IMG_2129
Vriendinnetje F. komt een carnavalsoutfit bij mij lenen. Niet dat ik carnavalsoutfits heb, want ik heb nogal een hekel aan carnaval. Nee, F. komt een jurkje scoren tussen de jurkjes die ik gewoon normaal draag. Eh, wat zegt dat over mij? HAHAHAHAHA! Ja, dat is grappig.

fiendani
Ik krijg een foto doorgestuurd van vriendin F. in mijn jurkje. Staat haar goed! Haar verkering D. wordt altijd ‘de pup’ genoemd omdat hij nogal wat jonger is dan vriendinnetje F. en omdat hij beschikt over een flinke dosis zelfspot gaat hij als puppy verkleed. NICE!

IMG_2131
We kijken een vreselijk indrukwekkende film; Lone Survivor. Ik knip en plak even een stukje synopsis: ‘Het ongelofelijke verhaal vertelt over vier Navy SEAL’s die op een geheime missie zijn om een hoge al-Qaeda-leider uit te schakelen. In de bergen van Afghanistan lopen ze in een hinderlaag van de vijand.’ Het is uiteindelijk een bijna 2 uur durend vuurgerecht, maar zo goed gefilmd en gespeeld dat ik elke minuut heb gekeken en ik hou helemaal niet van films en al helemaal niet van oorlogsfilms. Aan het einde hebben zowel de verkering als ik zitten huilen. Aanrader!!! Het is overigens gebaseerd op feiten en dat maakte het alleen maar meer indrukwekkender.

IMG_2138
Love is the message and the message is LOVE.

IMG_2141
Gaan we nou alweer klaverjassen? Ja, dat verlies van gisteren met vriendin J. moet even goed gemaakt worden. Mijn moeder en ik winnen een keer en mijn vader en J. ook. Ach, ik ben ook best tevreden met een gelijkspel.

IMG_2149
Ja, die horen erbij hoor. Is dit nou meteen ons ontbijt? Ehhhhh?

IMG_2165
De pubermeisjes komen gedoucht en aangekleed naar beneden om een uur of 13:30 en duiken meteen weer in hun favoriete serie; American Horror Story. Hierin speelt een heks met de naam Myrtle Snow en ik heb er verdomd veel van weg. Koele cateye-bril Myrtle!

IMG_2172
Vergeet een Sunday Roast, ik presenteer hier de Sunday Thai! En dat had ik allemaal nog mooi in de diepvries van vorige week, dus ik hoefde alles alleen maar op te warmen, rijst te koken en een salade te maken. Het was allemaal weer erg lekker natuurlijk. Check vooral even mijn hipster-servetten. Blije mensen aan tafel; ik word er blij van.

IMG_2183
De verkering heeft een zak kippenlevertjes gekocht en gaat die bakken met een stukje bacon, zodat m’n moeder die mee kan nemen als late night snack. In de zak bevindt zich per ongeluk een kippenniertje. M’n moeder heeft nog maar 1 nier, dus we dachten dat zij ‘m wel zou willen hebben. Niet dus.

IMG_2187
Bruce vreet ‘m in 1 keer op.

IMG_2196
Als iedereen weer de deur uit is starten we met season 1, episode 1 van Supernatural. We verbazen ons erover dat we nog nooit van deze serie gehoord hebben en dat terwijl -ie toch een 8,8 heeft op IMDB. Tot nu toe is het een goede, onderhoudende, spannende serie. En we hebben nog minstens 200 afleveringen! YEAH!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Paul schreef:

    Dank voor de tip! Supernatural is volgens mij ook iets voor ons. Wij hebben er ook niet eerder van gehoord.

  2. Din webbplats är underbar och mångsidig . Ogiltiga och sömnlös Jag är alltid upptagen tack vare dig .
    Lycka till !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *