web analytics

3

FORELLEN, PINGUINS & EEN UILTJE

beginpaginatotaal

IMG_1409
Goedemorgen! Het is donderdag 7:00 en dan kijken oppasmeisje en ik meestal nog eventjes naar TLC voordat ze naar school moet. Vandaag staat er echter een kookprogramma op het programma. Ook leuk.

IMG_1411
Hoe kan het dat M. al langer haar heeft dan ik? Ik weet nog dat ze haar haar tot in haar nek had en toen had ik al haar tot op m’n schouders. Inmiddels is ze me ruimschoots voorbij qua haarlengte. En ook qua lichaamslengte trouwens. Hoe dan! Het plan is om vanavond een quiche met rode kool en geitenkaas te maken in ieder geval.

IMG_1412
Nina is de allergrootste boef EVER! Als niemand kijkt (als ik dus boven aan het werk ben) gaat ze stiekem op de plek van J. liggen. Foei! Snel in de bench!

IMG_1414
Vriend A. heeft vanmorgen forellen gevist en komt tussen de middag 10 verse en schoongemaakte exemplaren brengen. Hmmmm…

IMG_1415
Met koffie…

IMG_1416
Ziet er goed uit of niet?

IMG_1419
Nina poseert voor de kerstkaart. Koekjes in de vorm van kerstbomen; geniaal!

IMG_1422
Bruce ligt weer eens in de weg tijdens het schrijven. Ik probeer hem in het vakje achter ‘m te duwen, zodat ik meer ruimte heb, maar daar is hij het niet mee eens.

IMG_1423
En… daar zitten we dan. Mamma moet weer voor haar 3-maandelijkse check-up naar de oncoloog. Maar die heeft meer dan een uur uitloop. Lekker dan.

IMG_1427
M’n vader kijkt hier heel bedenkelijk, maar… alles is weer goed! Bloed goed, lijf goed! Mamma kan er weer een paar maanden tegenaan! HOERA!!!!

IMG_1429
We hebben uiteindelijk lekker frietjes gebakken, omdat ik zo laat van de oncoloog terug kwam en geen zin meer had om nog een hele quiche te maken. Heeft niemand overigens echt veel moeite mee, met frietjes en andere frituursnacks in plaats van een rode kool quiche. We zitten helemaal in een TLC-programma over de Amish. We geloven niet dat dit groepje mensen rechtstreeks van het platteland naar New York is gekomen. Ze verbazen zich dan wel over van alles wat ze ‘in de grote stad’ zien, maar het komt nogal geforceerd over.

IMG_1432
Bij de AH kocht ik deze gezellige paaskuikens met kerstmutsjes. Heel zoet.

IMG_1434
M’n moeder maakte dit kekke uiltje!

IMG_1443
Als M. op bed ligt begint de film Mr. Poppers Penguins.

73308
Ik snap niet dat ze zo’n leuke familiefilm zo laat uitzenden. Ik heb er in ieder geval van genoten. Niemand gaat er dood, everybody happy en met leuke pinguïns. Meer moet je niet willen op een donderdag.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Gerda schreef:

  Wat een heerlijk nieuws voor je moeder! En die quiche staat ook nog op mijn lijst om ooit te maken!

 2. Marjan schreef:

  Wat een geweldig nieuws voor je moeder , je vader, voor jullie allemaal!

  xx

 3. MijnPlog schreef:

  Wat fijn dat het zo goed gaat met je moeder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *