web analytics

3

WAANZINNIG LEKKERE STROOPKOEKEN BAKKEN OP WOENSDAG

beginpaginatotaal

IMG_1368
Dit is niet mijn ontbijt, maar een lichte middagsnack.

IMG_1370
En ik zat heus heel geconcentreerd te schrijven en werd helemaal niet afgeleid door een aflevering van Dr. Phil waarin een vrouw werd opgelicht voor bijna $ 200.000,-.

IMG_1385
Zo kan Sid de hele dag zitten.

IMG_1387
Dacht je. Sid is by far de meest irritant kat die ik ooit heb gekend. Je laat ‘m naar buiten, nog geen 10 seconden later gaat hij op de rugleuning van deze stoel zitten jammeren dat hij naar binnen wil en ooooh, niemand ziet ‘m en niemand begrijpt ‘m en hij wil naar binnen, nu, naar binnen, hoort nou echt niemand mij??? Als je ‘m naar binnen laat, dan herhaalt dit proces zich vanaf de andere kant; ik wil naar buiten, ik moet buiten dingen doen!!! Ik hou van ‘m.

IMG_1390
Ik laat Sid mooi binnen zitten jammeren en ga weer aan het werk. Samen met de Bruce.

IMG_1392
Om 14:10 haal ik oppasmeisje M. van school en we doen samen boodschappen.

IMG_1401
Hier liggen stroopkoeken in de oven die ik eigenlijk met M. samen zou gaan bakken, maar M. heeft een kutdag en nergens zin in en wil niet bakken en ooooooh, het is soms helemaal niet leuk om een pubermeisje te zijn. Uiteraard wil ze wél een stroopkoek proeven en daarna ziet het leven er ineens een stuk gezelliger uit. Nina doet overigens een fotobommetje.

IMG_1404
Ik had deze doos van de moeder van M. gekregen en de stroopkoeken zijn dus echt lekker! Leuk om te maken ook.

IMG_1405
En we eten…

IMG_1406
Boerenkool uit de diepvries. Lekker makkelijk! Worstje erbij, jus erbij, en opgebakken is de boerenkool nog lekkerder dan vorige week. Nog even bankhangen, douchen, thee met een stroopkoek en dan naar bed. Oppasmeisje M. ligt er om 20:00 en wij volgen om 21:00. Heerlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Waar heeft de moeder van M. die doos met stroopkoeken gehaald? Wil ik ook!

 2. Renske schreef:

  Inderdaad, die strooplikken klinken geweldig! Wil ik ook wel!
  Enne, kattenluikje voor Sid?

 3. Renske schreef:

  Stroopkoeken dus, hehe autocorrect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *