web analytics

6

DE DAG VOOR KERST 2015

middengelukt1

IMG_9427

Ik werk even alle plogs van de afgelopen dagen bij. Ik weet nog steeds niet of ik wel doorga in 2016, maar ik wil in ieder geval 2015 keurig achter elkaar hebben geplogd.

IMG_9429
Alleen? Nee! Natuurlijk niet alleen. Deze zwarte vriend zit op schoot.

IMG_9433
J. en ik gaan nog even snel langs de AH voor de laatste boodschappen. Oh, en ook nog even langs de kringloopwinkel voor een paar bollen wol. Op de een of andere manier heb ik een te kort aan dikke paarse en dikke blauwe wol. Hadden ze bij de kringloop ook niet. Ach ja, er zijn ergere dingen.

IMG_9434
Uitgroei bijvoorbeeld. Dus ik ga met deze henna aan de slag. Op hoop van zegen, want dit merk heb ik nog nooit gebruikt. Komt van de Turkse supermarkt en is supergoedkoop.

IMG_9435
Ik zie er heel moe uit, want ik heb hier al zo ongeveer een uur of 6 een paar kilo modder op m’n hoofd. Is best vermoeiend.

IMG_9438
Ik denk wel dat we genoeg in huis hebben. De diepvries zit ook vol.

IMG_9439
Deze mini-quiches komen net uit de oven.

IMG_9440
Die met het vogeltje zijn niet zo goed gelukt. Optisch gezien dan, want de smaak is super (met kerrie en gehakt).

IMG_9441
Zo’n sterretje werkt beter.

IMG_9448
We kijken met z’n allen naar de All You Need Is Love-kerstspecial en ik vind ‘m superleuk!! Ik heb niks te klagen of zeiken en vergeleken met voorgaande jaren is het allemaal een stuk beter en gezelliger (kan ook aan mij liggen) (maar zowel J. als S. vonden ’t dit jaar een stuk beter te doen) (ze vinden ’t een stom programma, maar kijken voor mij).

IMG_9455
Dé foto van 2015!

IMG_9457
All you need is love hè Nien? En goed geverfde haren, die helpen ook!

 

Vorig jaar gingen we naar mijn schoonvaders...

Vorig jaar gingen we naar mijn schoonvaders…

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Margreeth Kelly schreef:

  Nee nee, niet stoppen! Ook al reageer ik nooit, ik lees ALLES! En geniet er van! XXX

 2. Moeder van Luna schreef:

  Je wordt onterft als je stopt !!!!!! denk daar maar eens over na !!!

 3. Petra schreef:

  Moeder van Luna, ik hoop dat het dreigement helpt. Ik reageer ook nooit maar lees wel alles, en ik vind het prachtig.

 4. Else schreef:

  Van mij mag ze het zelf weten, zo lang ze maar niet helemaal stopt

 5. Ivonne Middelbos schreef:

  Niet stoppen hoor!!! Kan altijd enorm genieten van je plogjes <3 .
  Doe anders een weekplog, hoef je er maar 53 per jaar! :-)

 6. Pamelz schreef:

  Stoppen sowieso niet!! Lees ook alles en niet alleen van Maanish ;) Dan even over de Henna (een gratis tip) je hebt nl prachtig haar en neem aan dat je dat wilt behouden? Deze henna in het pakje is natuurlijke henna zonder enige toevoegingen…voor een diepere kleur kan je er Marokkaanse thee asn toevoegen, voor minder rood en donkerder, koffiepoeder en altijd mengen met wat olijf of arganolie. Verder moet je nu je dit goedje op je hoofd hebt gehad niet (lees:NOOIT!) meer met een gewoon verfproduct overheen gaan. Dit ondat henna van nature ijzer bevat en dat is vijand nr1 van al die chemische producten en zal je haar dus doen afbreken en beschadigen. Vraag maar eens na bij kapperszaken, een goede kapper zal jouw haar nooit willen behandelen totdat de henna er zo goed als uit is gegroeid. ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *