web analytics

2

PIANOKAT, STATISTIEKEN & EEN BANANENSOES

middengelukt1

IMG_2669
Ik schaam me bijna om toe te geven dat ik tot 10:00 in bed heb gelegen! Wat is er met me aan de hand? Ik verschuif volledig van een ochtendmens naar een avondmens, kan ’s nachts niet meteen in slaap vallen, J. ligt te draaien, ik lig te draaien, nou ja, ook dit gaat voorbij en we zullen onze slaap wel nodig hebben. Op Facebook kom ik een filmpje tegen met Nora, de pianokat. ZO GEWELDIG! Ik moet ervan huilen, zo mooi.


Kijk dan!

IMG_2670
De rest van de dag ben ik bezig met het schrijven van diverse artikelen… iets met seks in de toekomst en robots en apparaten.

IMG_2673
Ik stuur oppasmeisje M. tussendoor een kaartje, want die is ziek en komt de hele week niet. Boehoehoe! Ik heb zwaar behoefte aan pubermeisjes om me heen! Gelukkig is het bijna weekend, dan komt dochter S. weer met een vriendin.

IMG_2674
Ik strijk de was van 3 weken weg.

IMG_2676
En eet een pasta uit de diepvries. Ja, de saus komt uit de diepvries, de pasta zelf is vers. Pasta uit de diepvries vind ik echt ranzig.

IMG_2677
Een wonder geschied! De echtgenoot staat in de keuken zonder te vloeken!

IMG_2681
Ik wacht op de bank wat het gaat worden.

IMG_2685
En kijk ondertussen naar Masterchef.

IMG_2687
En kijk nou! Dit ziet er nog beter uit dan wat ze bij Masterchef presenteerden! Zelfgemaakte soes (ook het deeg), met een vulling van slagroom en banaan en een chocoladedip erbij. Ik ben zwaar onder de indruk.

IMG_2690
Ik weet dat mijn gepiel met SEO niet meteen resultaten zullen geven, maar ik zit om de 10 minuten m’n statistieken te checken. NIET DOEN! NIET DOEN!

IMG_2691
Het was de bedoeling dat ik vroeg naar bed zou gaan, maar daar is weer niks van terecht gekomen…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. C.J. schreef:

    Jay, plogs!!! :) (my guilty pleasure toch wel een beetje)

  2. Marjan schreef:

    Die bananensoes… WOW… i”m impressed….. recept op Culunair binnenkort?

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *