web analytics

3

PLOG VRIJDAG 3 FEBRUARI 2017


Het is weer LIDL-tijd en dat betekent automatisch ook croissantjes-tijd voor Nina! Ze gaat er al even mooi voor zitten.


Ik lach wel, maar ik heb weer een zware, grijze dag. Gelukkig komt Bruce me troosten.


En gelukkig, nou ja, gelukkig, op het moment zelf vind ik het altijd kut, maar zo achteraf is het heel goed dat ik er gelukkig elke dag 3 keer uit moet om met deze vadsige hond te gaan wandelen.


En dan is dit zo ongeveer de sfeer van de rest van de dag. Zwart, grijs, donker en starend in de verte. Hahahaha! JESUS Luun, stel je niet aan! En ja, dat zeg ik nu, 3 dagen later, maar op het moment zelf lijkt er geen einde aan een dag te komen en overdag op de bank slapen helpt niet, dat weet ik, maar ik doe het toch en dan slaap je ’s nachts ook niet. Voor het geval er al plog-lezers zijn die Stichting Correlatie willen gaan bellen of iets in die richting; ik ben momenteel weer in het land van de regenbogen en de unicorns! Zonder downs geen ups, maar ik vind er in m’n eentje soms even geen reet aan. En ik weet het; ik ben niet alleen, ik heb hele lieve ouders, lieve vrienden, een lieve vriend en ik kan iedereen bellen, ik heb een groot netwerk, blablablabla. Soms heb je geen oplossing nodig, maar moet je er gewoon even in je eentje dwars doorheen. BAM! En POW!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Allemaal de schuld van Trump.

  2. Ingrid schreef:

    Vooral veel pow…..NOW!

  3. Linda schreef:

    Heerlijk dat je nu weer tussen de regenbogen zit, maar die dips moeten er ook zijn, hoe klote ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *