web analytics

3

PLOG ZATERDAG 4 FEBRUARI 2017


Zo! Zaterdag! Altijd een goed begin met koffie en de krant.


Daarna haal ik nog wat boodschappen bij de Albert Heijn en daar tref ik dit ROZE WC-PAPIER aan! OMG! Ik vind dit zo gaaf en leuk en ze hebben alle kleuren en ik moest me bedwingen om niet ook gewoon alle kleuren te kopen. Halleluja heb ik dat niet gedaan, want het is nogal raar om gekleurd wc-papier te gebruiken. Laten we het erop houden dat ik een WTF-ik-ben-toch-niet-weer-ongesteld-momentje had.


Hashtag #whoneedsawerkster! Goed bezig!


Echt hoor! De benedenverdieping is keurig… m’n atelier is nog ontploft, maar dat mag.


Ik haal een stukje van m’n atelier naar beneden om gezellig aan tafel mini-dromenvangertjes te gaan maken. Bruce helpt. En M. kijkt me vanaf de overkant van de tafel af en toe geruststellend toe. Blij dat hij er is. Even van me af praten. Van! Me! Af! En een grote, dikke knuffel doet ook wonderen voor m’n gemoedstoestand.


Goddomme goed bezig (eindelijk weer)!


OH! Hoe leuk is dit? Ik had van m’n vriendinnetje I. een potje met paardenbloempluisjes gekregen en ik heb er een paar uitgehaald om in een mini-flesje voor aan een dromenvanger te stoppen.


OH! FOEI! NINA! Op de grond staat een kettle bell… waar ik dus mee train! Maar ja, Nina was jaloers en dacht dat het een balletje was… gesloopt! Hoe dan!? Nou, gewoon door het plastic er vanaf te vreten en dan aan het beton te beginnen… ze leeft nog… Nina dus, de kettle bell heb ik weggegooid.


We eten… andijvie, aardappeltjes en een gehaktbal! Ja, lekker oldskool!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Opgezocht wat een kettle bell is. Ik leer weer vanalles hier.

  2. Else schreef:

    Pffrr Jan, hihi – Tsja Luun misschien alles wat niet gesloopt mag worden in de Nien-bench opbergen ???

  3. Marjan schreef:

    Gewoon aan beton knagen? Als dat betekent dat Nina voorlopig niet naar de DierenTandarts hoeft…. hoe krijgt ze het bedacht zeg??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *